De weersverwachting was slecht. Veel wind en regen.
Het viel allemaal wel mee , een beetje wind maar het voetballen kon gewoon doorgaan.

Mariënvelde een onbekende ploeg. Ze staan onder ons dus is het oppassen geblazen.
Het heeft ons vaker gekild tegen de onderste.

Als we zouden winnen komen we 8 punten los van ze. Maar er dient wel gezegd te worden we hebben 2 wedstrijden meer gespeeld.

De wind speelt niet in ons voordeel, veel bal verlies door niet goed elkaar in de voeten te spelen. (we geven de wind maar de schuld) Met Remco in de spits zou het vandaag moeten gebeuren. Enkele schoten op doel maar treffen niet het gewenste resultaat. Dan in de 12e minuut een vrije trap van Remco op links, Alfred kopt. De keeper kan hem nog tegen de lat stompen de bal gaat omhoog komt voor de voeten van Teun en die schiet hem uiteindelijk binnen 0-1.

Nog geen twee minuten later moet Mike in actie komen dor een snelle counter van Mariënvelde. De speler komt alleen op hem af Maar Mike kan het gevaar keren en zo blijft het 0-1.

Coen gaat een keer mee naar voren. Hij slalomt door de verdediging en zet Remco vrij voor het doel. Hij hoeft de bal alleen nog binnen te tikken wat hij ook doet en het staat 0-2. Het gaat voortvarend want de 0-3 laat niet lang op zich wachten.
Wederom een vrije trap van Remco nu van rechts. De bal wordt slecht uitverdedigd, en de bal komt voor de voeten van Jordy. Die zegt dank je wel en schiet zo de 0-3 binnen.

Mariënvelde kan tot de rust deze stand vast houden, ook wel omdat wij niet de kansen afmaken die we wel krijgen.

Na de rust komt Marco binnen de lijnen en valt goed in. Met een hard schot op doel. De bal knalt hard van lat naar de grond maar helaas voor ons voor de lijn. Toch duurt het niet lang of Remco maakt er 0-4 van. de 0-5 wordt gemaakt door Jordy met als assist van Peter die langs de lijn goed door was gegaan. Peter zelf zet in de laatste minuut de eind stand op de borden 0-6. Maar voor hij dat doet zij er veel kansen om zeep geholpen door ons zelf Walter kop kans en Walter speelt zich zelf helemaal vrij staat alleen voor de keeper maar helaas de bal gaat zeker 5 meter over het doel.

Toch zijn we tevreden met de eind stand . Al had deze veel hoger kunnen zijn. Hopelijk kunnen we dit door zetten in de volgende wedstrijden.

Opstelling UB: Mike, Nick (Michel 65e), Roy(Walter 45e), Coen, Marto, Teun( Marco 45e)Maarten, Alfred, Jordy, Remo, Peter