Nieuwjaarsinstuif met veel huldigingen !

9 januari 2017 16:00


Op zondag 8 januari werd in de kantine de Nieuwjaarsinstuif gehouden. Nagenoeg alle tafels waren bezet en ook aan de staantafels en bij de bar was het lekker druk. Traditiegetrouw was de bestuurskamer gereserveerd voor de “ouwe getrouwen” onder onze leden.

Dat het in het begin zo druk was, was omdat er zo veel jubilarissen aanwezig waren met hun naaste familieleden. Een ongekend hoog aantal van 15 jubilarissen had voorzitter Frans te Pas deze dag te huldigen.

Het openingswoord van Frans was naast gelukswensen voor iedereen, ook een bedankwoord richting de vele vrijwilligers die bij Ulftse Boys werkzaam zijn.  Frans haalde aan dat we een mooi seizoen achter de rug hebben, met als sportieve hoogtepunten het kampioenschap van het eerste, die van het vierde elftal en kampioenschappen bij de jeugd. Ook stond hij stil bij de gezonde financiële situatie van Ulftse Boys, die mede tot stand is gekomen door de inbreng van de penningmeester, de sponsorcommissie, onze sponsoren maar ook de betrokkenheid van onze leden. Een mooi voorbeeld daarvan is de sponsorloop die in enkele weken tijd ruim € 8000,- voor de verbouwing van de WC opleverde.

Inmiddels zijn de toiletten van de dames gerenoveerd en zien er prachtig uit. De vrijwilligers die tijdens de kerstvakantie zich daarvoor hebben ingezet worden bedankt en ontvangen vanuit de zaal een groot applaus.

Frans gaf daarna het woord aan John Jansen van de Vriendenkring. John liet weten welke activiteiten de Vriendenkring heeft ontplooid om geld te genereren voor Ulftse Boys. Dat was onder meer de toegezegde verdubbeling van de opbrengst van de veiling-items. Ook zal de Vriendenkring de kosten op zich nemen voor de aanschaf van enkele pupillendoeltjes en een doel voor senioren, wat neerkomt op zo’n € 2000,-. Verder gaf John aan iedereen de tip mee om vooral te komen op de carnavalsavond van  ’t Ziekenhuusbälleke (23 februari 2017).

Na deze toespraken was het tijd voor de huldigingen. Dit keer was, omdat er zo veel jubilarissen waren, er voor gekozen om de jubilarissen groepsgewijs naar voren te laten komen.

De volgende personen werden gehuldigd:

25 jarig jubileum:
Roel ten Broek, Bas Löverink, Rob Overbeek en Peter Weijl.

40 jarig jubileum:
Mark Hakfoort, Heini Jansen (niet aanwezig), Wim Kersten maar de eer voor de huldiging ging naar zijn vrouw Kitty, Willem Kuster, Henk Meijer, Maarten Robben en Arno Visser.

50 jarig jubileum:
Vincent Huls en Tonnie Kok.

60 jarig jubileum:
Jos Aalders en Gerard Janssen (ook 50 jaar lang als vrijwilliger bij UB betrokken).

Voor iedere jubilaris was een herinneringspeld, een bosje bloemen en een envelop met consumptiemunten. De 50 jarige jubilarissen kregen daarnaast ook het zogenaamde Boyskeerltje. En de twee 60 jarige jubilarissen kregen een mooie glazen plaquette met een luchtfoto van Ulftse Boys.

Na de huldigingen volgde nog 2 officiële gebeurtenissen. Frans te Pas riep Kim Bannink naar voren om haar te bedanken voor haar jarenlange inzet bij kleutersport. Kim kreeg namens Ulftse Boys een envelop met een dinerbon en een bos bloemen.

Daarna volgde de huldiging van het 200e jeugdlid bij een jongensteam.  Twan Migchelbrink was recentelijk ingeschreven als nieuwe jeugdspeler bij Ulftse Boys, ingedeeld als speler bij JO15-2. Met een shirt waarop de tekst “200e jeugdlid” stond, werd dit - voor onze vereniging belangrijke moment - vastgelegd. Het geeft aan dat wij als vereniging nog steeds groeien, ondanks de dreigende krimp in onze regio.

Na deze officiële momenten was het tijd voor vertier. DJ Raymond bracht de sfeer er goed in want later op de middag gingen zelfs enkele tafels aan de kant en werd er gedanst. Deze dag kon dan ook worden gezien als een mooie sfeervolle start voor het nieuwe jaar !

Bekijk hier de foto's !

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!