Roel Gebbinck speelt volgend seizoen voor Sportclub Silvolde

26 april 2017 21:00


Roel Gebbinck (22) speelt volgend voetbalseizoen bij sportclub Silvolde die uitkomt in Hoofdklasse A.

Roel Gebbinck (22) speelt volgend voetbalseizoen bij sportclub Silvolde die uitkomt in Hoofdklasse A en zelfs mogelijk kans maakt om via de na-competitie in de 3e Divisie te spelen.  Roel heeft de staf, de spelersgroep en het bestuur onlangs over zijn besluit ingelicht.

De overstap naar sportclub Silvolde vormt een geweldige kans en uitdaging voor Roel, die als aanvallende middenvelder  in deze competitie al 17 keer voor Ulftse Boys heeft gescoord. Roel is als 5 jarige pupil bij Ulftse Boys begonnen en kwam op zijn 16e, in het seizoen 2011-2012, uit voor het eerste elftal. In datzelfde seizoen is hij verkozen als talent van het jaar en in de periode daarna heeft hij zijn vaste waarde voor het eerste elftal ruimschoots bewezen.

Als vereniging vinden we het bijzonder jammer dat Roel vertrekt maar persoonlijk vinden we het voor hem fantastisch dat hij is gevraagd om te spelen voor een vereniging die hoofdklasse speelt. We wensen Roel dan ook een hele fijne, sportieve en succesvolle tijd in Silvolde toe.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!