Een wedstrijd met dubbel afscheid

16 mei 2017 12:15


Tijdens de wedstrijd tegen SC Westervoort nam v.v. Ulftse Boys afscheid van Gerrie Roes en Roel Gebbinck. Voor Gerrie was die zijn laatste wedstrijd als begeleider van de 'Pupil van de Week' en voor Roel was het de laatste competitiewedstrijd op 't Oerseveld voordat hij aankomende zomer overstapt naar Sportclub Silvolde. Natuurlijk is hij tijdens de nacompetitie ook nog minimaal één, en hopelijk twee, keer te bewonderen in het rood-wit-blauw!

Tijdens het laatste competitieduel Ulftse Boys – Westervoort werd een kleine 5 minuten voor het einde van de wedstrijd Roel Gebbinck onder luid applaus gewisseld. Het was namelijk een publiekswisseling om zo Roel te bedanken voor zijn inzet voor Ulftse Boys. Roel gaat komend voetbalseizoen bij sc Silvolde spelen.  Terwijl de speaker de publiekswissel aankondigde en Roel naast dankwoorden, hem ook veel succes wenste bij Silvolde nam Roel een bloemetje in ontvangst die werd overhandigd door voorzitter Frans te Pas.

Ook werd tijdens deze wedstrijd Gerrie Roes in het zonnetje gezet. Gerrie heeft jarenlang bij elke thuiswedstrijd, de “Pupil van de week” opgevangen en vergezeld bij de voorbereidingen van de wedstrijd alsmede tijdens en na de wedstrijd. Hij deed dat op een hele leuke en spontane wijze. Gerrie heeft besloten dat dit seizoen het laatste seizoen was dat hij deze taak op zich zou nemen. Om die reden ontving Gerrie dan ook van de selectie een mooie bos bloemen om hem zo te bedanken voor al zijn goede zorgen en inzet bij de begeleiding van de “Pupil van de week”.

Foto's afscheid Roel Gebbinck

Foto's afscheid Gerrie Roes

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!