Terugblik op een geslaagde Vrijwilligersavond 2014

6 oktober 2014 13:30


Onderhoudsploeg uitgeroepen tot vrijwilliger(s) van het jaar!

Zaterdag 4 oktober werd de jaarlijkse vrijwilligersavond georganiseerd in de kantine van Ulftse Boys. Dit keer was er een echte quizmaster ingehuurd in de vorm van Bjorn Tangelder van For All Party Service. Het decor van de kantine was voor deze gelegenheid omgetoverd in het bekende televisie-spelshow “Jongens tegen de Meisjes”.
Onder zijn leiding en enthousiasme barstte er een ware strijd tussen de vrouwelijke en de mannelijke gasten van deze avond. Er waren zeven spelrondes en bij elke ronde verscheen achter de desken van de jongens en de meisjes telkens nieuwe deelnemers, aangewezen door de teamcaptains. De teamcaptain van de meisjes was Olga Drevers. Dit team scoorde bij de eerste twee ronden al direct flink wat punten. De jongens, aangevoerd door de teamcaptain (hoe kan het ook anders) Erik Drevers, haalde nog voor de pauze deze achterstand echter weer snel in.

  

In de pauze was er tijd voor dankwoorden vanuit het bestuur richting alle vrijwilligers. Linda Migchelbrink, secretaris en aanspreekpunt voor de vrijwilligers binnen de vereniging, gaf aan dat afgelopen jaar door heel veel vrijwilligers weer prachtige prestaties zijn geleverd. Ze doelde daarbij op de trainers en leiders met hun teams, op de mensen van de horeca die er wekelijks voor zorgen dat alle bezoekers gastvrij worden onthaald maar ook op de leden van de sponsorcommissie die de taken met de bestaande sponsoren hebben geïntensiveerd en nieuwe sponsoren hebben weten te contracteren. Verder was er een speciaal dankwoord aan de betrokkenen van de kledingcommissie die alles op alles hebben gezet om de dames- en meisjesteams te voorzien van kleding met het logo van de nieuwe hoofdsponsor, dit in verband met het maken van de teamfoto’s ten behoeve van de Presentatiegids. Ook de inspanningen van de leden van de communicatiecommissie werden aangehaald: de nieuwe website ziet er prachtig uit en zal nog meer uitgebouwd worden door bijvoorbeeld de interacties met bepaalde voetbal-apps.

Een ander belangrijk visitekaartje dat door een vereniging kan worden afgegeven, zo stelde Linda, is de entree en uitstraling van ons complex. Wekelijks zijn deze mensen bezig met het onderhoud van de gebouwen en de velden. Het afgelopen jaar hebben de mannen van de onderhoudsploeg het behoorlijk voor die kiezen gekregen. In de aanleg van het nieuwe trainingsveld en alle aanverwante zaken die daarbij komen kijken, zijn veel uren gestoken. En het resultaat mag er wezen: ons complex ziet er piekfijn uit. Om die reden heeft het bestuur dan ook besloten om de onderhoudsploeg uit te roepen tot Vrijwilligers van het jaar.

  

Alle mannen van de onderhoudsploeg die deze avond aanwezig waren, zijn naar voren geroepen. Linda reikte aan hen een envelop met cadeaubonnen van sponsor Bakker Hendriks uit. Het was, zo gaf ze aan, de bedoeling dat de mannen in de komende maanden, als ze met z’n allen aan het werk zijn, zich zelf een paar keer zouden gaan trakteren op warme saucijzen en dergelijke.

Na dit intermezzo werd het spel “Jongens tegen de Meisjes” hervat. Die werd uiteindelijk, in een enerverende eindspurt, gewonnen door de Meisjes. Na afloop van het spelelement, werd het decor afgebroken en de dansvloer opgebouwd. Door de dansmuziek maar ook door de uitstekende verzorging van enkele jongens van de selectie (Dirk, Geert, Jesse en Jaap) die achter de bar stonden, waren ook de laatste uurtjes van deze feestavond bijzonder geslaagd!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!