Seizoen afsluiting 2017/2018

20 juni 2018 21:15


Zaterdagavond 16 juni vond de feestavond Afsluiting seizoen 2017-2018 plaats.

Voorafgaand aan de feestavond was een onderling toernooi georganiseerd waaraan alle senioren herenteams meededen, ook de UB Oldies en het zaterdag-team alsmede het team van Vrouwen 1. De wedstrijden verliepen sportief alhoewel geen enkel team voor het andere onder wilde doen.


Uiteindelijk wist Ulftse Boys 1 het toernooi te winnen. Het 6e elftal wist een verdienstelijke 2e plek in te nemen en het derde elftal kon de 3e plaats op hun conto schrijven.

Dit jaar was de feesttent kleiner van formaat, maar de opkomst van de leden was juist groot te noemen. Ook de honger en dorst was groot. Herman en Erik hebben bijna onafgebroken achter het frituur gestaan om er zo voor te zorgen dat alle (spelende) leden en bezoekers weer op krachten konden komen na de spanning én inspanning van het onderlinge toernooi.

En ook achter de bar was het top geregeld : wederom konden we een beroep doen op schutterij De Eendracht. Enkele vrijwilligers van De Eendracht namen de bardienst en schoonmaak voor hun rekening waardoor ons eigen kantinepersoneel ook ‘een avondje uit’ had en volop konden meegenieten.

Een waardevolle samenwerking op meerdere fronten !

Iets later dan 20.00 uur werd het eerste schot gelost voor het vogelschieten door Pascal Tempels, koning van het vorige seizoen. Het was al bijna donker toen Henk Meijer de spanning enorm opdreef door de helft van de romp er af te schieten.

De andere helft bleef echter op de pin hangen, zodat Lucy Bongers die na Henk schoot, er voor zorgde dat haar schot haar de titel van Koningin opleverde alsmede dikke kussen van Henk en andere omstanders !

De overige onderdelen van de vogel werden er door de volgende personen afgeschoten :

Hals : Erik Ditters

Rechtervleugel : Samantha Hollink

Linkervleugel : Eric Berendsen

Staart  : Luuk Bruins

 

Ook werd dit seizoen het talent van het jaar, de speler van het jaar én team van het jaar bekend gemaakt.

Roy Bongers (bestuurslid Technische Commissies) zorgde samen met Ronnie Bouman (coördinator lage seniorenelftallen) voor de uitreiking van de prijzen. Als talenten van het jaar werden verkozen Joost Huls en Wouter Kok, beiden speler van de JO19-1.

Micheal Melissen werd uitgeroepen tot speler van het jaar. Omdat Micheal die avond moest werken, werd de prijs in ontvangst genomen door Olga Drevers, zijn schoonmoeder.

Het was geen verrassing toen het team van de Vrouwen 1 als team van het jaar bekend werd gemaakt.

Zaterdagavond werden er nog 3 attenties overhandigd aan Jordy Schepers als dank voor zijn inzet als speler van UB1. Jordy gaat Ulftse Boys verlaten vanwege zijn studie in Nijmegen.

Verder werden ook de twee vertrekkende stafleden, Wouter Mecking en Erik Drevers bedankt voor  hun inzet. Martijn nam het cadeau voor Wouter, die verhinderd was, in ontvangst maar Erik was gelukkig wel ‘live’ aanwezig om uit handen van Frans te Pas zijn blijk van waardering overhandigd te krijgen.

Twee bestuursleden namen aan het eind van het officiële gedeelte nog even de moeite om de “speler van het jaar-bokaal” alsnog persoonlijk aan Michael Melissen te overhandigen. Op zijn werk werd hij overvallen door Roy Bongers en zo konden we toch nog een foto maken van de mooie trofee in handen van een trotse Micheal (en zijn vriendin Cindy)

Voor de foto’s die gemaakt zijn op de feestavond : bekijk hier de foto's

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!