Ulftse Boys Oldies schenkt 175 euro aan KiKa

9 oktober 2018 20:15


Ulft - De UB oldies, het veteranenteam van vv Ulftse Boys, heeft een bedrag van 175 euro geschonken aan de stichting KiKa.

De UB oldies houdt jaarlijks een seizoensactiviteit waarbij het geldbedrag bijeen gespaard is. Leider Ben ten Broek en speler Marco Gebbinck hebben het bedrag aan oud lid van Ulftse Boys Rick Kleinhesselink, die zich in deze omgeving inzet voor Kika, onlangs overhandigd. Rick neemt op 4 november voor KiKa deel aan de marathon van New York. De financiële geste werd zeer op prijs gesteld.


40+ competitie

De veteranen van Ulftse Boys nemen deel aan een 40+ competitie met twaalf verenigingen uit de regio. De teams organiseren zelf deze competitie.

Op zaterdag 13 oktober vanaf 17.00 uur is vv Ulftse Boys gastheer van de deelnemende verenigingen. Ieder team speelt die avond elk twee wedstrijden van een half uur met aangepaste spelregels. Het accent ligt op het voetbalspel waarbij met name het plezier voorop staat. Telkens is een andere vereniging aan de beurt om de teams te ontvangen.

Internationaal

De competitie heeft een internationaal tintje. Twee verenigingen komen uit Duitsland:  Fortuna Elten en Rheingold Emmerich. De overige verenigingen komen uit de regio (tussen haakjes de punten uit de eerste twee wedstrijden): MVR (6p), Zeddam (6p), RKPSC (6p), Ulftse Boys (4p), vv Etten (3p), VVG'25 (3p), Fortuna Elten (3p), sc Varsselveld (3p), Silvolde (1p), Rheingold (0p), vv Westendorp (0p) en sv Loil (0p).

 

Nog vijf speeldata

De nog vijf resterende speeldata zijn allemaal zaterdagen en er wordt telkens om 17.00 uur afgetrapt: 13 oktober bij vv Ulftse Boys, 17 november bij sc Silvolde, 16 maart 2019 bij MVR in 's Heerenberg, 13 april 2019 bij vv Etten en de finaleronde op 18 mei 2019 bij VVG'25 in Gaanderen. Aansluitend aan de wedstijden bij Ulftse Boys op 13 oktober wordt de interland Nederland – Duitsland op het grote scherm in de kantine vertoond.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!