Gezellige Vrijwilligersavond met Herman Kuiperij in de hoofdrol

30 oktober 2018 21:15


foto's gemaakt door Eugene Arentz

Gezellige Vrijwilligersavond met Herman Kuiperij in de hoofdrol

Op zaterdagavond 27 oktober werd in de kantine van Ulftse Boys de jaarlijkse vrijwilligersavond gehouden. Ondanks de herfstvakantie en het feit dat De Graafschap deze avond een thuiswedstrijd had, werd de Vrijwilligersavond goed bezocht. Na het openingswoord door Frans te Pas nam Linda Migchelbrink het stokje over. Zij kondigde de activiteit aan die deze avond zou worden uitgevoerd. En voor die activiteit werden de muzikale capaciteiten van het duo “Me and a Halfman”, bestaande uit oud-Boys man Marc Ditters en zangeres Sandra Halfman, ten volle benut. Er werd namelijk “Hit-bingo” gespeeld. Marc en Sandra zongen telkens een kort stukje van een lied die correspondeerde  met één van de 75 muziektitels die op een lijst stonden. Een volle rij leverde een prijs op; een valse Bingo werd bestraft met het zingen van een liedje.

In twee sessies, waarbij de zaal ook al snel meezong toen bekende nummers zoals “Du” en “You never walk alone” werden gespeeld, werden alle prijsjes in de wacht gesleept. Na deze activiteit werd via een leuke powerpoint-presentatie de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Dit maal was de keuze gevallen op Herman Kuiperij. Met de benoeming "Vrijwilliger van het jaar" heeft het bestuur zijn waardering willen onderstrepen voor de grote inzet en betrokkenheid van Herman voor en bij de Boys. Zichtbaar aangedaan nam Herman, uit handen van bestuurslid Renée Horstik-Lavalaye, een nieuwe mobiele telefoon en een fleecejack met daarop zijn geuzennaam “Kuup” in ontvangst. Felicitaties voor Herman volgden al rap, fysiek maar ook via de digitale snelweg omdat deze onthulling  redelijk vlot op Facebook werd gepubliceerd.

De uurtjes daarna werden gezellig ingevuld met goede gesprekken, lekkere hapjes en fraaie muziek. Al met al was het een sfeervolle en gemoedelijke vrijwilligersavond.

Het bestuur bedankt de vrijwilligers alsmede hoofdtrainer Patrick Visser die deze avond ervoor hebben gezorgd dat iedereen van een hapje en een drankje werden voorzien c.q. hebben meegeholpen met het opruimen en schoonmaken van de kantine. Ook in dat opzicht was het een geslaagde Vrijwilligersavond!

bekijk hier de foto's

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!