Besluit tot instellen rookvrije zones op ‘t Oerseveld

23 november 2018 15:15


In navolging van landelijke campagnes heeft het bestuur besloten om per 1 januari 2019 de buitenruimte van ons complex grotendeels rookvrij te maken.

Dit besluit krijgt zijn uitwerking door in de buitenruimte rookvrije en rookzones in te stellen. Met deze beslissing laten we zien dat onze vereniging oog heeft voor het borgen van een gezonde en veilige sportomgeving voor de (jeugdige) leden en bezoekers.

De zones waar mag worden gerookt zullen aan de hand van borden en markeringen duidelijk worden gemaakt voor alle bezoekers van ons complex. Kort samengevat zijn, naast de reeds bestaande locatie aan de achterzijde van het hoofdgebouw ter hoogte van het ballenhok, twee rookzones aangewezen. Eén rookzone ligt ter hoogte van het hoofdveld en één rookzone ligt langs veld 2. In bijgaande tekening zijn de rookzones met behulp van een kruislingse arcering in beeld gebracht.  

Het bestuur vindt dat we als vereniging de gezondheid en veiligheid van alle leden maar met name die van de jeugd binnen ons complex moeten nastreven en uitdragen. Het bestuur spreekt de hoop en verwachting uit dat elk lid dit streven ook hoog op zijn persoonlijke agenda heeft staan en zich dan ook houdt aan deze beslissing en deze regel op een positieve wijze uitdraagt richting anderen.

Bekijk de tekening.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!