Ben ten Broek gekozen tot voorzitter Ulftse Boys

22 november 2019 9:15


Lees verder

In de Algemene Ledenvergadering werd tijdens het agendapunt Bestuursverkiezing door het bestuur Ben ten Broek voorgedragen als kandidaat om invulling te geven aan de vrijgekomen bestuursfunctie van voorzitter.

In de inleiding van dit agendapunt heeft Roy Bongers namens het bestuur toegelicht waarom Ben als kandidaat voor het voorzitterschap is voorgedragen. Het bestuur voorziet de komende periode veel uitdagingen als het gaat om eventuele samenwerkingen op sportief, maar ook op sociaal gebied. Samenwerking op sportief gebied is reeds een beleid dat voor de jeugd is ingezet, maar op middellange termijn is de verwachting dat hierin nog grotere stappen moeten worden gezet. Deze invulling is een opdracht die bij uitstek bij een voorzitter kan worden neergelegd. Een dergelijke taak vraagt om kennis en expertise met betrekking tot dit onderwerp en de motivatie om dit beleid, samen met het bestuur, verder uit te ontwikkelen alsmede de belangen van de Boys bij gesprekspartners op een representatieve manier  te behartigen. Het bestuur heeft aangegeven van mening te zijn dat Ben ten Broek op een goede manier invulling kan en zal geven aan deze functie.  

Met luid applaus werd door de aanwezige leden instemming gegeven aan deze voordracht. Namens het bestuur van Ulftse Boys werd Ben verwelkomd en gefeliciteerd met zijn functie als voorzitter en uitgenodigd om aan de bestuurstafel zitting te nemen. Alvorens Ben als voorzitter de vergadering verder vervolgde bedankte hij de aanwezige leden en bestuur voor het in hem gestelde vertrouwen.  

   

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!