Voortgang samenwerking jeugdafdelingen 4 voetbalverenigingen

30 maart 2020 21:45


Update maart 2020
Lees verder

Met ingang van het seizoen 2020-2021 gaan de jeugdafdelingen van Ulftse Boys, GWVV, NVC en SDOUC samenwerken. De doelstelling is om via de website de leden regelmatig te informeren over de ontwikkelingen.

Begin maart (dus nog voor de Corona-maatregelen) was er een bijeenkomst met TC-leden en jeugdcoördinatoren van de jeugdafdelingen GWVV, NVC, SDOUC en Ulftse Boys. Na een korte voorstelronde werd het doel van de samenwerking nog eens duidelijk besproken.

Vervolgens werd de groep opgesplitst in Onderbouw en Bovenbouw. Elke vereniging had al een prognose gemaakt m.b.t. het aantal spelers per leeftijdscategorie voor komend seizoen. Vanuit deze getallen werd voorzichtig het aantal teams ingeschat. Hierdoor kregen de coördinatoren een inzicht in het aantal leiders en trainers die er volgend seizoen aan gekoppeld moeten worden.

Aan het eind van de bespreking werd bepaald dat er 3 commissies gevormd gaan worden, te weten, meisjes, onderbouw en bovenbouw. Onderverdeeld over de verschillende jeugd coördinatoren, zoals in de huidige TC.

De volgende stap is het aan de slag gaan met een format om steeds meer vorm te geven richting teamindeling. Wij zullen middels berichtgeving via de website leden en belangstellenden op de hoogte houden van de voortgang van dit proces.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!