Diverse berichten in het kader van het Corona virus

31 maart 2020 22:00


Lees verder

Beste leden van voetbalvereniging Ulftse Boys,

Het zijn bijzondere tijden. Het Coronavirus raast over de wereld. Zeker v.w.b. gezondheid en economie is het een spannende periode die alles en iedereen meer of minder treft en waarvan het einde nog niet in zicht is. Elke dag is er weer andere berichtgeving waar we ons, voor ons eigen bestwil en die van anderen, aan houden. Als bestuur leven we met jullie mee, maar kunnen naast positieve gedachten niets anders doen dan ons houden aan de richtlijnen van de regering, mede gebaseerd op adviezen van het RIVM, en jullie daarover informeren.

Verlenging sluiting sportcomplex

In de persconferentie van vanavond is aangegeven dat alle eerder aangekondigde maatregelen ter beperking van de verspreiding van het coronavirus worden verlengd tot en met 28 april 2020. Dit betekent dat ons complex ook tot in ieder geval die datum gesloten blijft.

Competities amateurvoetbal worden niet hervat

In hoeverre ons complex na 28 april 2020 wordt opengesteld, is nu nog niet goed aan te geven maar het is wel duidelijk dat de competities van het amateurvoetbal niet worden hervat. Dit geldt voor zowel de heren-, dames- als jeugdcompetitie. De KNVB heeft dit medegedeeld in een bericht op haar website.

Zie hiervoor KNVB : Amateurcompetities niet hervat.

Contributie

Maandag 6 april 2020 zullen we de contributie innen voor het laatste kwartaal van seizoen 2019/2020. Als vereniging innen we de jaarcontributie in vier termijnen. Een groot deel van de kosten voor onze vereniging worden gemaakt bij de start van het seizoen. Denk daarbij aan de kosten voor de KNVB, aanschaf ballen en doelen, kleding en spelmaterialen. Het wegvallen van de horeca inkomsten is een forse tegenvaller.

Een lange zomer en een korte of lange winterstop hebben we elk seizoen. De duur en daarmee de financiële gevolgen van het Coronavirus zijn voor onze vereniging op dit moment onduidelijk. De vereniging is financieel nog gezond en zal dat blijven als alle leden de contributie blijven betalen. We vertrouwen op jullie begrip.

Periode na 28 april 2020

Op sportief gebied hopen we na 28 april 2020 de draad nog op te kunnen pakken, om samen te genieten van het mooie spelletje voetbal, ook al is dit dan helaas niet meer in competitieverband. Zodra meer duidelijkheid is te geven over de heropenstelling van ons complex, doen wij jullie bericht.

Vooralsnog en bovenal telt alleen jullie gezondheid!! We hopen jullie daarom snel en gezond weer op ‘t Oerseveld te zien.

Met vriendelijke groet,
Bestuur v.v. Ulftse Boys

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!