Horeca plein

25 september 2020 14:30


We zijn als vereniging alweer enkele weken aan het voetballen. In deze Corona-periode hebben wij als bestuur ons zelf één hoofddoel gesteld: wij zullen alles in het werk stellen om onze leden te kunnen laten blijven voetballen.

Het openstellen en het openhouden van het horecaplein is geen hoofddoel van het bestuur. Wij zien deze faciliteit als een service naar onze leden en aan het publiek.

Bij het openstellen van dit plein hebben we bestuurlijke keuzes gemaakt. Vanwege de hygiëne-eisen die voortvloeien uit de RIVM-richtlijnen maar ook uit efficiency-overwegingen, is op het horecaplein een beperkt assortiment beschikbaar. Er wordt enkel warme en koude drank geschonken en verpakte koek en broodjes geserveerd.

We benadrukken dat het horecaplein voor alle leden is. Het siert eenieder om, als je al enige tijd gebruik hebt gemaakt van het terras, en de ruimte op enig moment beperkt is, je dan plaats maakt voor de leden van een ander team, als die hun wedstrijd hebben gespeeld. Gun iedereen zijn derde helft; een plek op het terras is geen verworven recht.

Door samen de verantwoording te nemen in de naleving van de regels, kunnen wij als bestuur er voor zorgen dat we op ’t Oerseveld de (horeca-)faciliteiten blijvend kunnen aanbieden. Spreek elkaar aan op gedragingen die niet passend zijn en waardeer iemands inbreng om die naleving te borgen. 

Bestuur v.v. Ulftse Boys

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!