Coachjassen Ulftse Boys

16 december 2020 12:30


Lees verder

Coachjassen voor alle jeugdleiders jongensteams Ulftse Boys

Sinds dit seizoen zorgen de bedrijven AVU klimaatbeheer en Nordic Fire dat ook jeugdleiders van jongensteams zijn voorzien van coachjassen. Bij de meisjesteams had Interprimeur meubelmakerij en interieurbouw de leiding al eerder voorzien van coachjassen.

Het was een wens van Ulftse Boys om de begeleiding van alle jeugd tijdens wedstrijden eenzelfde enherkenbare uitstraling te geven. De sponsorcommissie probeerde sponsoren warm te maken voor deze vorm van sponsoring bij de jongensteams. Zij kwam uit bij AVU klimaatbeheer en Nordic Fire; “warmte” is immers hun business.

De eigenaren Marc Sollman van AVU Klimaatbeheer en Tom Wanders van Nordic Fire, beiden uit Ulft, dragen Ulftse Boys al jaren een warm hart toe.

Ulftse Boys kon door hun geste één van haar wensen realiseren en de twee bedrijven krijgen waar voor hun geld en herkenbaarheid terug.

Over AVU

avu1.png

AVU b.v. is een installatietechnische groothandel en importeur van diverse gerenommeerde merken op het gebied van luchtverwarming, vloerverwarming, (balans)ventilatie, luchtgordijnen en airconditioning. AVU b.v. werkt aan duurzame relaties en staat haar klanten daarom bij met gedegen advies en ondersteuning tijdens de installatie.

AVU is gevestigd in Ulft.
Meer info op AVU-bv.nl


Over Nordic Fire

nordic.png

Nordic Fire is een Nederlands bedrijf dat cv- en houtkachels en pelletkachels ontwikkelt, produceert en verkoopt via een dealernetwerk in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Nordic Fire richt zich op de ontwikkeling van hoogwaardige kwaliteitskachels.

Nordic Fire is gevestigd in ’s Heerenberg.
Meer info op nordicfire.nl

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!