Competities in amateurvoetbal geschrapt

24 februari 2021 20:45


Een hervatting van de competities in amateurvoetbal voor seniorenteams in de categorie A is definitief van de baan.

Een hervatting van de competities in amateurvoetbal voor seniorenteams in de categorie A is definitief van de baan. Dit besluit heeft KNVB genomen nadat het kabinet bekend heeft gemaakt dat de bestaande lockdown-maatregelen worden verlengd. Al eerder was besloten de competities van de lagere seniorenteams/categorie B te schrappen.

Het besluit van de KNVB geldt voor de seniorencompetities veldvoetbal in de categorie A, waar Ulftse Boys 1 en het team Vrouwen 1 onder vallen. Voor de jeugd uitkomend in de categorie A (en de competities t/m O23) is er nog een kans dat de competities wel worden hervat. Dit geldt voor de teams in ons samenwerkingsverband JO13-1, JO15-1 en JO19-1.

Nu is besloten om de competities in de categorie A senioren nier te hervatten, zal er geen promotie en degradatie plaatsvinden. De indeling voor het seizoen 2021/’22 zal worden gebaseerd op de indeling van het huidig seizoen 2020/’21.

Voor deze seniorenteams wordt in navolging van de categorie B ook de KNVB Regiocup aangeboden, zodra de coronamaatregelen dat toestaan.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!