16 maart complex ook voor seniorenleden opengesteld

10 maart 2021 8:15


Lees verder

Uit de persconferentie van 8 maart blijkt dat het kabinet terughoudend is met aanpassingen, maar dat er meer perspectief komt vanaf april.

 

Het kabinet wil met ingang van 16 maart slechts kleine versoepelingen doorvoeren. Dit betekent onder meer het volgende:

Alle huidige maatregelen worden verlengd tot en met 30 maart
De avondklok wordt verlengd tot 31 maart 04.30 uur


Kleine aanpassingen

Er zijn correcties en kleine aanpassingen op het bestaande pakket maatregelen tijdens de lockdown aangekondigd. Eén daarvan gaat over buitensporten. Per dinsdag 16 maart geldt de volgende aanpassing met betrekking tot buitensporten.

Volwassenen van 27 jaar en ouder mogen buiten op sportaccommodaties met maximaal 4 mensen sporten. Voorwaarden is wel dat zij 1,5 meter afstand houden. Tot en met 26 jaar is sporten bij sportaccommodaties al toegestaan, in teamverband, zonder 1,5 meter afstand te houden. Daarnaast mogen gemeenten sportactiviteiten organiseren op andere locaties.

Vanuit bestuur roepen we de seniorenteams op om gebruik te maken van deze mogelijkheid. Het is genieten om, met de lente in aantocht, weer samen op het gras te trainen en met elkaar te ballen.  

Vanwege de restricties van de avondklok is er sprake van een aangepast trainingsschema. Dit trainingsschema is eerder verspreid via de team-groepsapp en geldt nog steeds als uitgangspunt.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!