Oude IJsselstreek Voetbaldagen 2021 komen eraan!

31 maart 2021 15:15


Ondanks alle maatregelen omtrent Covid-19 wil de organisatie van de Oude IJsselstreek Voetbaldagen er wederom een waar voetbalfeest van maken! Voor meer informatie, lees gauw verder.

In 2017 is men begonnen met het organiseren van voetbaldagen in de ‘meivakantie’. Het concept: kinderen binnen én buiten de gemeente kunnen zich opgeven voor drie volledig verzorgde dagen die volledig in het teken staan van alle facetten die horen bij voetbal. Van ‘kontje-trappen’ tot Dartsvoetbal, kortom; alleen maar leuke activiteiten. Alles wordt begeleid door voetbaltrainers uit de Achterhoek. Dit jaar wordt er een Corona-proof editie georganiseerd. Kinderen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 15 jaar mogen deelnemen aan dit voetbalfestijn. Ook de voetballers en/of voetbalsters die net 16 zijn geworden maar nog wel in de O15 zitten zijn van harte uitgenodigd!

Om de regels van het RIVM zo goed mogelijk op te volgen scheiden we in deze editie de verschillende verenigingen:

Voor de leden van v.v. Gendringen en SVGG vinden de voetbaldagen plaats op dinsdag 4 en donderdag 6 mei van 10:00 – 12:30 uur op Sportpark de IJsselweide van v.v. Gendringen.

Voor de leden van Ulftse Boys, SDOUC, GWVV en NVC vinden de voetbaldagen plaats op dinsdag 4 en donderdag 6 mei van 14:00 – 16:30 uur op Sportpark de IJsselweide van SDOUC.

De kosten voor twee keer voetbalplezier zijn €39,-

Inschrijven kan nu via ⬇️

www.oudeijsselstreekvoetbaldagen.nl

 

Voetbaldagen_2021.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!