Koninklijke onderscheidingen

26 april 2021 13:45


Lees verder

Vandaag zijn vele koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Twee van deze onderscheidingen zijn toegekend aan mensen met een rood-wit-blauw-Boyshart. Dat zijn Theo Hendriksen van de Hendriksen Groep, hoofdsponsor Ulftse Boys, alsmede ons trouwe lid en vrijwilliger Jan Fischer. 

Jan Fischer

IMG-20210426-WA0000.jpg Jan Fischer is voor deze koninklijke onderscheiding voorgedragen door carnavalsvereniging Iseldonk en vanuit Ulftse Boys hebben we van harte deze voordracht ondersteund. We zijn erg blij voor Jan dat hem deze koninklijke onderscheiding is toegekend en wij feliciteren hem, zijn vrouw Rieky en zijn gezin van harte met deze eervolle erkenning.

Jan is sinds 1 augustus 1953 lid van de Ulftse Boys en daarmee één van de weinige leden met een lidmaatschap dat de 65 jaar overstijgt. Gedurende veel van die jaren heeft Jan een actieve bijdrage geleverd aan het besturen en functioneren van onze organisatie. Nog steeds vervult Jan met verve zijn taak als inkoper van de kantinebenodigdheden, een taak die hem terecht wordt toevertrouwd gezien zijn ervaring en accuratesse. Jan is al vele jaren het gezicht en boegbeeld van onze vereniging, mede door zijn enthousiaste aanwezigheid als kantinemedewerker bij jeugdwedstrijden. 

Het voelt goed dat deze inzet voor en loyaliteit aan onze voetbalvereniging via een koninklijke onderscheiding is onderstreept. Jan heeft dit lintje terecht verdiend.

Theo Hendriksen

Wij feliciteren ook onze hoofdsponsor Theo Hendriksen met zijn Theo.jpgkoninklijke onderscheiding. Zijn inspanningen voor de Ulftse gemeenschap, en die voor Schutterij De Eendracht en carnavalsvereniging Iseldonk in het bijzonder, zullen velen onderschrijven.

Het is bijzonder fijn dat deze eer, de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, hem ten deel is gevallen.

 

Op deze websitepagina van Oude IJsselstreek Vizier staat meer nieuws over de koninklijke onderscheidingen die vandaag door burgemeester Otwin van Dijk zijn uitgereikt.

Lintjesregen: Koninklijke onderscheidingen in Oude IJsselstreek

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!