In Memoriam: Walter Heuberg

6 mei 2021 15:00


Het bericht dat Boys-lid Walter Heuberg is overleden heeft ons, en vele mensen met ons, diep geraakt.

Walter was ruim 30 jaar lid van Ulftse Boys. Hij begon, samen met zijn broer Peter, vol enthousiasme maar ook op zijn tijd dollend op het veld. Walter was behoorlijk fanatiek op de grasmat maar genoot wellicht nog het meest van de trainingspartijtjes, de derde helft in de kantine en van de feestavonden bij de Boys.

Zijn winnaarsmentaliteit en zijn onverzettelijkheid waren kenmerkend voor Walter. Nooit opgeven maar de strijd aangaan. En dat met z’n allen. Niet zeuren maar er voor gaan. Zowel op het veld op sportief gebied, maar ook na de wedstrijd op sociaal gebied was Walter een gang- en een sfeermaker. Toen het op het sportieve vlak wat minder liep, zette Walter juist dat ene stapje extra. Hij ging onze sponsorcommissie versterken. Met zijn sterke sociale antenne, humor en flair maar ook door zijn drive om te willen scoren, wist hij mooie en waardevolle sponsoren binnen te hengelen.

Wij kennen Walter als iemand die genoot van zijn gezin: hij was trots op zijn vrouw en op zijn prachtige dochters Noa en Sanne. Dat beide meiden ook lid van Ulftse Boys werden, deed hem zichtbaar veel plezier.

Met heel veel warmte denken we terug aan de momenten waarop Walter met de nodige schwung merkbaar aanwezig was: tijdens zijn Prinsenpresentatie van het Ziekenhuusbälleke samen met broer Peter, tijdens de sponsormiddagen die door de Sponsorcommissie werden georganiseerd, zijn optredens bij playbackshows dan wel bij andere feesten die er waren.

We gaan Walter missen, niet alleen als Boys-man die met veel plezier op en rondom de velden aanwezig was, maar vooral als een fijn persoon met een enorme hang naar saamhorigheid, waarmee je goed kon praten, serieus maar ook doorspekt met zijn gevoel voor humor.

Het is onwerkelijk, het besef dat we Walter nooit meer zullen tegenkomen.   

We wensen zijn vrouw Esther, zijn dochters Noa en Sanne alsmede zijn familie, schoonfamilie en vrienden heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!