Geslaagde kennismaking jeugd vv Etten

18 mei 2021 13:45


Lees verder

Een geslaagde 1e kennismaking met de jeugd van voetbalvereniging Etten

Om alle jeugdleden en begeleiders van vv Etten te verwelkomen is er op zaterdag 15 mei een voetbalclinic georganiseerd. Naast een 1e kennismaking met alle jeugdspelers was het tevens een ideale gelegenheid om kennis te maken met alle begeleiders en TC-leden van alle betrokken verenigingen.

Van Remco Berendsen hebben wij volgende terugkoppeling mogen ontvangen:

"Afgelopen zaterdag hebben de clinics plaats gevonden voor alle jeugdleden. Dit was een bijzonder gezellige voetbal zaterdag. Voor alle leeftijden waren er op de 5 complexen trainingen in verschillende leeftijdscategorieën. De trainingen waren voorbereid door de 1ste elftal trainers. Vanaf de welpen tot en met de O15 waren er voor alle jongens en meisjes diverse oefeningen uitgezet om er een leuke voetbaldag van te maken.

Het belangrijkste van deze dag was natuurlijk met plezier voetballen. Het enthousiasme spatte ervan af en voordat eenieder het wist waren de clinics alweer voorbij. Een ander belangrijk punt was dat we eindelijk samen konden voetballen met de voetbalvrienden uit de nieuwe samenwerking. Goed om te zien dat alle jongens en meiden direct goed met elkaar omgingen en lekker samen gesport hebben.

Namens het bestuur en jeugdbestuur van VV Etten willen we graag willen we alle trainers, leiders en andere vrijwilligers bedanken voor hun inzet om deze dag mogelijk te maken."

Kortom een mooie 1e stap naar een succesvolle samenwerking!

Download / Bekijk Movie1
Download / Bekijk Movie2Bovenstaande foto's zijn gemaakt op het sportpark van v.v. Etten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!