Terug van weggeweest

3 juni 2021 7:45


Sjoerd te Boekhorst en Jordy Schepers.
Lees verder

Nu het zeer sobere voetbalseizoen 2020-2021 ten einde loopt, is het fijn dat we een doorkijk kunnen geven naar het nieuwe seizoen aan de hand van heel mooi nieuws.

Het komende voetbalseizoen komen twee oud gedienden weer terug naar Ulftse Boys; zij zullen deel gaan uitmaken van ons eerste elftal. Die twee oud gedienden zijn Sjoerd te Boekhorst en Jordy Schepers.

Jordy Schepers nam in juni 2018, na 20 jaar bij Ulftse Boys te hebben gespeeld, afscheid van onze club vanwege zijn verhuizing naar Nijmegen. Jordy speelde daarna nog een seizoen in het eerste elftal van RKSV Brakkenstein, een Nijmeegse voetbalvereniging met 14 seniorenteams. Jordy wil, nu de competities weer in het verschiet liggen, de wedstrijden graag weer spelen bij zijn “ouwe cluppie” Ulftse Boys.

Dit geldt ook voor Sjoerd te Boekhorst. Sjoerd maakte in 2012 zijn overgang van Ulftse Boys naar sc Varsseveld. Daar speelde hij vijf seizoenen lang in het eerste elftal. Vanaf augustus 2017 kwam hij uit voor AZSV. Na bijna 10 jaar te zijn weggeweest, keert ook Sjoerd weer terug op “het olde nest”.

De technische commissie is zeer verheugd met de komst van deze mannen: ze brengen een hoop extra ervaring en voetballend vermogen in de ploeg die de laatste jaren steeds meer verjongd is. Sjoerd en Jordy zijn geen onbekenden voor elkaar: ze hebben bij de Boys in het seizoen 2011-2012 ook samen in het eerste elftal gespeeld. Een andere overeenkomst die ze delen: ze wonen beiden in Nijmegen. En allebei nemen ze deze afstand voor lief omdat ze graag van de gezelligheid en saamhorigheid die op ’t Oerseveld is te vinden, willen genieten en voetballend hun steentje aan dit eerste team willen bijdragen.

We wensen ze vele mooie en succesvolle wedstrijden voor en met de Boys toe.

20210601_jordy_2.jpg 20210601_Sjoerd-te-Boekhorst_2.jpg

Bronvermelding foto’s

De foto van Sjoerd te Boekhorst is afkomstig van de website AZSV (geen auteur vermeld). De foto van Jordy Schepers is gemaakt door Isolutions fotografie Doetinchem in opdracht van Ulftse Boys.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!