Jeugdspeler Max te Lintum naar De Graafschap

11 juni 2021 19:45


Lees verder

Max te Lintum, onze jeugdspeler bij de JO15-1, komt met ingang van het nieuwe seizoen uit voor het team JO16 van De Graafschap. De 15-jarige centrale verdediger heeft afgelopen week formeel de overschrijving vastgelegd, in bijzijn van Hoofd jeugdopleiding Jefta Bresser en Hoofd jeugdscouting Jordy Rondeel.

Bij Ulftse Boys viel Max, vanwege zijn voetbalkwaliteiten, al langere tijd op. In de afgelopen maanden trok hij echter ook de aandacht van personen buiten onze vereniging. Zo werd hij enige tijd geleden gevraagd stage te komen lopen bij het team JO15 van De Graafschap. Max heeft tijdens deze stage een goede indruk gemaakt en op basis daarvan het aanbod gekregen om in te stromen in de jeugdopleiding van De Graafschap.

Max zelf, zijn ouders en familie maar ook de technische commissie en staf bij Ulftse Boys zijn trots en verheugd dat hij deze overstap maakt. “Het is voor Max een geweldige kans om zich nog verder en beter te ontwikkelen als voetballer. We hopen oprecht dat hij zover komt dat hij bij De Graafschap van vaste waarde gaat zijn", aldus bestuurslid Roy Bongers.

Max speelde het seizoen 2020-2021 in het team JO15-1 van ST Ulftse Boys/GWVV/NVC/SDOUC onder leiding van trainers Dion Robben en Ted van de Pavert met als assistent-trainers Ingo van Hal en Joost Huls. Max speelt nog tot het eind van dit seizoen de Regio Cup wedstrijden voor onze vereniging en zal eind juni beginnen bij de Graafschap met trainen en spelen van wedstrijden.

Vanuit onze zijde wensen wij Max veel succes en heel veel speelplezier toe bij zijn nieuwe club De Graafschap.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!