Speelster Suus uit van MO11-1 geselecteerd voor MVVA

13 juli 2021 9:30


Lees verder

MVVA staat voor Meiden en Vrouwen Voetbal Achterhoek. Dat is een organisatie die zich er op richt om talentvolle voetbalspeelsters uit de Achterhoek ontwikkelingsmogelijkheden te bieden met als doel het meiden- en vrouwenvoetbal in de Achterhoek kwalitatief te laten groeien. MVVA is derhalve geen vereniging maar een talentenacademie voor meiden, waar de meiden gezamenlijk trainen, wedstrijden en toernooien spelen op hoog niveau.

De screening voor een nieuw te vormen MO13-team bij MVVA vond plaats via aparte trainingsdagen eind juni en begin juli. Onze speelster Suus heeft aan die trainingsdagen meegedaan en onlangs te horen gekregen dat ze bij de selectie zit.

Dat is een fantastisch leuk bericht: voor Suus, voor haar familie, voor de trainers die haar de afgelopen tijd hebben begeleid en haar teammaatjes bij MO11-1. We zijn trots dat Suus bij de selectie zit en wensen haar veel succes en speelplezier toe bij MVVA.

Als je wilt zien hoe de trainingsdagen zijn verlopen: daarvan zijn foto’s gemaakt die je kunt vinden via: https://myalbum.com/album/tEmKPmtn6FN7 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!