Fotografengroep gaat in kleinere vorm verder; wie vult het gat?

17 september 2021 10:30


Lees verder

Al een behoorlijk aantal jaren maakt een vaste delegatie van vijf vrijwilligers deel uit van de fotografengroep. In het seizoen 2019-2020 sloot Rob Boos zich als nieuwkomer bij de groep aan.

Aan het begin van het seizoen 2021-2022 hebben enkele fotografen te kennen gegeven dat ze geen invulling meer zullen geven aan deze vrijwilligerstaak. Door de aanblijvende fotografen is aangegeven dat de frequentie van hun inzet minder intensief zal zijn dan wat leden en ouders van jeugdleden vanuit voorgaande jaren gewend zijn.

Hoewel we vanuit Ulftse Boys dit besluit bijzonder jammer vinden, zien we ook dat deze ontwikkeling – in de tijd gezien – logisch is. De vrijwilligers van de fotografengroep zijn immers begonnen doordat ze als vader van een jeugdlid zich betrokken voelde bij het team en daarmee ook bij Ulftse Boys. Met veel plezier hebben ze foto’s gemaakt van niet alleen de wedstrijden van hun kinderen maar ook die van andere teams, van de allerkleinsten tot aan de O19 alsmede van seniorenelftallen. Maar ook bij de meer formele en informele momenten zijn ze present.

Nu, heel wat jaren verder, is de betrokkenheid van deze vrijwilligers bij Ulftse Boys nog steeds groot, maar door diverse omstandigheden komen andere uitdagingen en daarmee ook andere keuzes op hun pad. Voor Michel Schwartz en Marco Giesen betekenden die uitdagingen dat ze hebben besloten te stoppen. We bedanken Michel en Marco enorm voor hun tomeloze inzet in de afgelopen jaren en de mooie plaatjes die ze hebben gemaakt. De fotografen die nog actief blijven, bedanken we –mede namens velen anderen - alvast voor hun inzet gedurende dit seizoen.

Hoe gaat de fotografengroep verder:

  • bij thuiswedstrijden van jeugdteams/seniorenteams die op zaterdagen worden gespeeld, zal in beperkte mate een clubfotograaf aanwezig zijn;
  • bij thuiswedstrijden van het eerste elftal die op zondagen worden gespeeld is een clubfotograaf aanwezig (uitzonderingen ivm weersomstandigheden daargelaten).


Wat kunt u doen?

Iedereen die foto’s maakt van wedstrijdmomenten die op het voetbalcomplex van Ulftse Boys worden gespeeld, mag deze aanleveren aan de webredactie, door deze foto’s te verzenden via We-transfer naar voorzitter@ulftseboys.nl.

We kunnen deze foto’s dan publiceren op de website/Facebook-pagina, mits de foto’s van voldoende kwaliteit zijn en ook in het kader van de AVG-regels toelaatbaar zijn.

Heb je interesse om met enige regelmaat foto’s te maken van wedstrijden bij Ulftse Boys, neem dan contact op met Linda Migchelbrink die als bestuurslid communicatie-zaken onder zich heeft. Zij is bereikbaar via voorzitter@ulftseboys.nl of via 06-23620568.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!