Geen 4e seizoen voor Meerdink bij vv Ulftse Boys

5 december 2021 12:30


Lees verder

Martijn Meerdink stopt na dit seizoen als hoofdtrainer bij vv Ulftse Boys uit Ulft. Meerdink is nu bezig aan zijn 3e seizoen als hoofdtrainer bij de club uit Ulft die uitkomt in de vierde klasse. Meerdink heeft zelf aangegeven niet voor een vierde seizoen bij te tekenen.

Om mij persoonlijk verder te kunnen ontwikkelen zal ik mijn ervaring niet alleen in jaren moeten opbouwen maar ook in een andere omgeving en op een ander niveau”, aldus Meerdink die alleen maar lovend over de Ulftse Boys is.

“Ik wil de club graag bedanken voor het vertrouwen dat ze aan mij heeft gegeven. Ik heb veel geleerd en ik ben dankbaar dat ik de ervaringen van de afgelopen 3 jaren bij deze mooie club als trainersbagage mee kan nemen naar een nieuw avontuur. Ik werk niet alleen met een fijne spelersgroep, maar ook de rest van de mensen, de vele vrijwilligers, geven mij de inspiratie om iedere keer met plezier naar de club te gaan.”

Halverwege dit seizoen staat Ulftse Boys in de middenmoot, maar Meerdink wil graag afsluiten met een hogere klassering. “Dat heeft deze spelersgroep in zich en dat zou de club ook echt verdienen”, vervolgt Meerdink. 

Invulling van de vrijgekomen vacature is nu aan de Technische Commissie van Ulftse Boys. “Wij zijn inderdaad al weer bezig voor een passende oplossing voor volgend seizoen, maar kunnen daar nu nog niks concreets over vertellen, aldus Roy Bongers, TC bestuurslid Ulftse Boys. “Wij zijn tevreden over het werk van Martijn en zijn staf de afgelopen jaren. Ondanks de bijzondere Corona seizoenen heeft hij de groep kunnen blijven inspireren en ik hoop dat diezelfde inspiratie resulteert tot een mooie klassering aan het einde van dit seizoen.”

Over de toekomstplannen van Meerdink zegt hij zelf:  “Er speelt nog niets concreets maar ik ga daar de komende maanden mee bezig en uitzoeken welke uitdaging in deze fase het best bij mij past om mijzelf te verbeteren.”

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!