4 teams Ulftse Boys in nieuwe tenues

23 december 2021 17:45


Lees verder

Ulft - Door de sponsoring van vier ondernemingen zijn diverse teams van Ulftse Boys in nieuwe tenues gestoken. Rijschool Rond-Oer zette de jeugdspelers van onder 17 jaar in het nieuw. Aannemingsbedrijf Gerritsen(UB 2), internetbureau FC Online (UB 4) en dé barbecue- en buffetspecialist Panneklaar (UB Oldies) namen de nieuwe tenues van drie seniorenteams voor hun rekening. Vanwege de 1,5 meter-maatregel werden de vier sponsoren in een kleine setting op sportcomplex ´t Oerseveld bedankt voor hun gulle gave.

Namens Ulftse Boys bood de sponsorcommissie de vier eigenaren een ingelijste shirt aan, exact dezelfde als de outfit waarin het door hen gesponsorde team in de competitie hun wedstrijden speelt. Helaas ligt de competitie op dit moment even stil. Ulftse Boys is erg blij dat deze trouwe sponsoren ook in deze periode opnieuw hun bijdrage aan de voetbalvereniging leveren. Net als alle overige sponsoren. De club hoopt dan ook dat de leden op hun beurt de ondernemers blijven steunen.

4_Sponsoren_van_tenues_UB_met_ingelijste_shirt.JPG

Vlnr: Marcel Erinkveld (Rijschool Rond-Oer), Gerrit Eversen (barbecue- en buffetspecialist Panneklaar), Koen Gerritsen(aannemingsbedrijf Gerritsen), Sjoerd Aalders (internetbureau FC Online) en Rob Gerritsen werden door Ulftse Boys bedankt met een ingelijst shirt

(Fotograaf: Eugene Arentz)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!