Laatste competitiewedstrijd in het teken van afscheid - v.v. Ulftse Boys

Laatste competitiewedstrijd in het teken van afscheid

3 juni 2022 9:00


Op 2e pinksterdag speelt Ulftse Boys 1 haar laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2021-2022. Voor meerdere mensen luidt deze wedstrijd ook een afscheid van dit elftal of zelfs van Ulftse Boys in.

Hoofdtrainer Martijn Meerdink zal voor de laatste keer langs de lijnen zijn aanwijzingen geven. Na drie seizoenen, waarvan de eerste twee werden gekenmerkt door incomplete competities als gevolg van COVID-19, gaat Meerdink zijn kwaliteiten inzetten voor de onderneming Pelota Academy waar techniektrainingen worden gegeven aan jeugdige talenten en aan spelers van profclubs. Ook Berry Spaink, leider van het eerste elftal, neemt afscheid.


Vanuit de spelersgroep zullen de volgende personen voor de laatste keer hun naam zien staan bij de opstelling van Ulftse Boys 1: Geert Althoff, Rick Bannink, Koen Hunting, JP-Luciana, Jordy Schepers en Paul Veerbeek. Tevens wordt formeel afscheid genomen van Chiel Gerritsen.

 

We hopen dat veel supporters van Ulftse Boys op deze Pinkstermaandag op ’t Oerseveld naar de wedstrijd Ulftse Boys 1 - ’t Peeske 1 komen kijken om zo specifiek deze mannen het applaus te geven die ze verdienen voor hun (vaak jarenlange) inzet voor Ulftse Boys.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!