Terugblik op Jaarfeest Afsluiting seizoen - v.v. Ulftse Boys

Terugblik op Jaarfeest Afsluiting seizoen

12 juni 2022 11:30


Lees verder

Wat was het weer ouderwets genieten op het Jaarfeest Afsluiting seizoen. De feestavond stond in het teken van de huldigingen van onze jubilarissen. Tevens werd het eerste exemplaar van het Jubileummagazine uitgereikt aan Frans te Pas (klik hier voor het afzonderlijke bericht).

Ook stonden we stil bij de mensen die niet meer onder ons zijn, waaronder Herman Kuiperij. Een bord ter herinnering aan Herman, werd onthuld door Sandra en Wilbert Haverdil alsmede Olga Drevers. Het bord zal aan de tribune worden bevestigd, tegelijk met het nieuwe naambord “De Kuup”.

Roy Bongers maakte als bestuurslid bekend welke personen door de Technische Commissie zijn voorgedragen als speler, talent en team van het jaar. Dit keer waren er twee talenten: Joran Lanke en Kees Weijers. Kees maakte zijn huldiging digitaal, vanaf zijn stage-adres, mee.

Speler van het jaar is geworden Stefan Mijnen vanwege zijn jarenlange inzet en betrokkenheid bij het eerste elftal. Team van het jaar is Heren 3 vanwege het behalen van hun kampioenschap. Mike Zastrow nam namens zijn team de prijs in ontvangst.

De gehele avond was het genieten van de feestband Achtung die er een mooie show van maakte. De drankverstrekking werd verzorgd door enkele leden van schutterij De Eendracht, zodat ook onze vrijwilligers volop konden genieten van deze feestavond. Dank hiervoor De Eendracht! Mooi dat we elkaar over en weer met dit soort “klusjes” helpen.

Van het Jaarfeest zijn foto’s gemaakt, door clubfotograaf Rob Boos.

Klik hier om naar het foto album te gaan of  klik hier voor de Facebook foto's.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!