Jubileummagazine uitgereikt aan Frans te Pas - v.v. Ulftse Boys

Jubileummagazine uitgereikt aan Frans te Pas

12 juni 2022 11:30


Lees verder

Op het Jaarfeest, afgelopen vrijdagavond 10 juni, hebben we het 70-jarig bestaan van onze vereniging gevierd. Tijdens deze avond zijn onze jubilarissen gehuldigd is ook ons Jubileummagazine gepresenteerd.

Oud-voorzitter Frans te Pas, één van de ereleden van onze vereniging, kreeg officieel het eerste magazine uitgereikt. Het Jubileummagazine werd overhandigd door voorzitter Linda Migchelbrink. “Het is een kleurrijke gids geworden, met duidelijke tijdlijnen, afgewisseld met leuke interviews en verhalen”, zo liet zij weten. Frans te Pas, die kort daarvoor was gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap was erg verheugd en onder de indruk van dit magazine en sloot af met de woorden: “Een mooi collectors-item van en voor onze vereniging”.

49214.jpg


Verspreiding van de gids

Het Jubileummagazine wordt in de komende twee á drie weken door vrijwilligers van Ulftse Boys bij de leden, steunende leden en vrijwilligers thuis bezorgd voor zover zij in Ulft, Varsselder of Gendringen wonen. Leden die niet woonachtig zijn in deze drie dorpen ontvangen komende week een mail vanuit het secretariaat. Om portkosten te besparen willen we graag van hen weten of er een adres in Ulft is waar we deze gids kunnen afgeven.
  

Vragen over dit Jubileummagazine?

Stuur dan een mail naar secretaris@ulftseboys.nl

header.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!