JO15-1 speelt zaterdag 25 juni finale Achterhoek Cup

21 juni 2022 13:30


Lees verder

Aanstaande zaterdag, 25 juni, is het eindelijk zover! Op Sportpark Dichteren (VIOD) te Doetinchem wordt de finaledag van het toernooi om de Achterhoek Cup georganiseerd. Het ST-team van Ulftse Boys/GWVV/NVC/SDOUC/Etten JO15-1 heeft zich geplaatst voor deze finale waarin de JO15-1 van voetbalvereniging Vorden wacht. De aanvang van de wedstrijd is om 10:00 uur!

De JO15-1, geleid door Ted van de Pavert, Dion Robben, Ingo van Hal en Joost Huls kent tot nu toe een geweldig seizoen, en kan deze komende zaterdag bekronen met een tastbare prijs. Het team dat in de najaarscompetitie kampioen werd in de Hoofdklasse, en zich vervolgens op één punt na net niet handhaafde in de 6e Divisie, is erop gebrand dit seizoen tot een succesvol einde te brengen.

De weg naar de finale begon voor dit team in oktober en november met drie poulewedstrijden. FC Zutphen (1-1) wist de Ulftse formatie in de laatste minuut nog van de winst af te houden, maar Longa’30 (7-1) en VVG’25 (8-0) waren duidelijk een maatje te klein. Op basis van doelsaldo werd een eerste plaats in de poule behaald, en mocht zodoende de tussenronde worden overgeslagen. Het vervolg van de Achterhoek Cup diende zich na de winterstop aan. In maart werd AZSV JO15-1 op De Buitenham in Varsselder, bij vlagen met oogstrelend voetbal, met 4-1 verslagen. De halve finale, ook gespeeld op Sportpark Dichteren, was al een hele belevenis op zich; namen die worden omgeroepen bij wissels en doelpunten, scheidsrechters met headsets en iets meer publiek dan bij een gemiddelde jeugdwedstrijd. Na een minder sprankelend, maar wel enorm boeiend, voetbalgevecht werd oude bekende SP Lochem met 2-0 terug naar huis gestuurd en een plaats in de finale veiliggesteld. Komende zaterdag is het dus zover!

De toegang tot deze jeugdfinale is, in tegenstelling tot andere finales die op deze dag worden gespeeld, gratis te bezoeken.

Meer info over de finalewedstrijden van de Achterhoek Cup is te lezen in het persbericht, klik hier om dit bericht te openen!

Tot slot vragen wij iedereen die komt kijken de volgende richtlijnen van de organisatie te respecteren en in acht te nemen:

  1. Op het sportpark is vuurwerk niet toegestaan.
    Graag toezien dat uw leden/supporters hiervan op de hoogte zijn.

  2. We verzoeken u i.v.m. het vervolg van het programma geen confetti etc. op het speelveld te gebruiken.

  3. De prijsuitreiking is nabij de afrastering, foto’s kan het publiek achter het hekwerk maken. Toegang tot het veld alleen voor spelers, staf, wedstrijdleiding en organisatie.

 

Wij zijn er klaar voor en kunnen niet wachten! We hopen dat er ontzettend veel supporters uit Ulft, Varsselder, Etten, Netterden en omstreken de moeite nemen om ons te komen steunen en er samen een fantastische finale van te maken! Tot zaterdag?!

Poster.jpg

 Parkeren_Finale_Achterhoek_Cup.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!