Wijzigingen wedstrijdprogramma

4 september 2022 10:00


Lees verder

De problematiek met de engerlingen op onze velden duurt helaas voort. Dit heeft consequenties voor het wedstrijdprogramma dat op ’t Oerseveld zou worden afgewerkt.

De wedstrijdvelden 1 en 2 zijn onlangs door gemeente beoordeeld en de uitslag is niet positief. De conclusie is dat beide wedstrijdvelden ten minste drie weken dicht moeten. De slechte plekken worden voorzien van nieuwe graszoden. Deze behandeling en het herstel heeft drie weken nodig. De trainingsvelden en het pupillenveld blijven wel open.

Consequentie wedstrijdprogramma

Het wedstrijdsecretariaat is bezig om het wedstrijdprogramma van junioren en senioren die op het Oerseveld zou worden afgewerkt, om te zetten. Het programma van de pupillen blijft staan; deze wedstrijden kunnen wel op ons complex worden gespeeld.

Het streven is om zo veel als mogelijk de jeugdwedstrijden te verplaatsen naar locaties van onze samenwerkingspartners, zoals GWVV en NVC. Ook worden verzoeken aan tegenstanders gedaan om een thuiswedstrijd om te zetten in een uitwedstrijd. Tevens wordt bekeken of wedstrijden kunnen worden verplaatst naar een periode wanneer de wedstrijdvelden weer open zijn. Een laatste optie is dat wedstrijden noodgedwongen worden afgelast.

 

Actuele informatie

Wij houden jullie zoveel mogelijk op de hoogte wanneer er andere ontwikkelingen zijn.
Hou voetbal.nl in de gaten zodat je weet welke wijzigingen zijn verwerkt !

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!