Competitie 2022-2023 gaat van start - v.v. Ulftse Boys

Competitie 2022-2023 gaat van start

24 september 2022 10:30


lees verder

Aanstaande zondag 25 september start de competitie seizoen 2022-2023. Ulftse Boys 1 begint met een uitwedstrijd tegen Reünie uit Borculo.

De staf en het team Heren 1 kent, mede omdat afgelopen seizoen afscheid is genomen van meerdere spelers, enkele nieuwe gezichten.

Bij de staf is dat natuurlijk onze nieuwe hoofdtrainer, Wilco Geerts (klik hier voor interview) en leider Erik Drevers. Erik is als het ware terug op het oude nest, want voor een paar jaar terug was hij ook al enkele jaren leider van het eerste elftal. Verder zijn er ook nieuwe spelers bijgekomen:  Wouter Bluemink, Jelle Immink, Joris Beumer, Yorick Kaal en Dominiek Seinhorst.

De staf alsmede de spelers hebben in de voorbereiding de nodige trainingen, oefenwedstrijden, toornooiwedstrijden en bekerwedstrijden afgewerkt. De resultaten van met name de bekerwedstrijden zijn zeer positief. Het was bijzonder jammer dat de wedstrijd tegen het hoger geklasseerde vv Gendringen met 4-3 verloren ging, waardoor het team niet verder gaat in de Beker. Aan de inzet en het spelniveau heeft het niet gelegen, want die waren zonder meer goed te noemen.

De voorbereidingsperiode is afgesloten met een gezellige teamsamenkomst, waarbij spelers, staf en hun partners aanwezig waren. Een leuke avond, vol competitieve spellen, georganiseerd door Olga, Sandra, Wilbert en Erik. Er werd fanatiek om de punten werd gestreden. Uiteindelijk bleek Twan Kraan de alleskunner van Ulftse Boys.

De goede resultaten tijdens de voorbereidingen en het fanatisme die de spelers toonden tijdens de teamsamenkomst moeten haast wel een goede indicatie vormen voor de inzet en strijd die we van hen kunnen verwachten tijdens de eerste competitiewedstrijd. We kijken er naar uit!

Mannen, allemaal veel succes!

1_Heren_UB1_2022-2023.jpg

Boven v.l.n.r.: Edo van Hal, Yorick Kaal, Kees Weijers, Hidde Vinkenvleugel, Mo Staring, Stefan Mijnen, Milan Robben, Tom Halfman

Midden v.l.n.r.: Sander Hollman (verzorger), Erik Drevers (leider), Caz de Ruyter, Jelle Immink, Jochem Robben. Sjoerd te Boekhorst, Harm Keuben, Coen Geurts (assistent-scheidsrechter), Henk Barink (assistent-scheidsrechter)

Onder v.l.n.r.: Omar Osman, Twan Kraan, Joris Beumer, Wilco Geerts (hoofdtrainer), Martijn Egberts (assistent-trainer), Wouter Kok, Dominiek Seinhorst en Cas Heuvels.

Op de foto ontbreekt speler Wouter Bluemink en verzorger Jasper Geerts

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!