Zesde sponsormiddag, tussen de meubels van Inter Primeur, geslaagd. - v.v. Ulftse Boys

Zesde sponsormiddag, tussen de meubels van Inter Primeur, geslaagd.

14 december 2022 20:15


Lees verder

Onlangs werd voor de zesde keer de sponsormiddag van vv Ulftse Boys gehouden. Net als de vorige edities was het wederom een sfeervolle middag met informatie, een drankje, lekker eten en tijd om te netwerken. Dit keer waren we te gast bij de hoofdsponsor van de damesafdeling Inter Primeur. In de pas vernieuwde en gezellige showroom werden sponsoren ontvangen tussen de meubels, met zicht op de meubelmakerij.

Nadat Elbert Raben van de sponsorcommissie het welkomstwoord had verricht, presenteerde Inter Primeur interieur experience zich aan de aanwezigen. Gerard Koster heette, mede namens zijn compagnon Gerwin Sessink, allen van harte welkom en vertelde over het ontstaan van het bedrijf tot wat het nu is. Hij gaf daarna het woord aan medewerkster en styliste Sandra Overbeek. Zij gaf een heldere uitleg over de ambitieuze toekomstplannen van Inter Primeur interieur experience.

Vervolgens vertelde Ulftse Boys voorzitter Linda Migchelbrink over de stand van zaken betreffende de samenwerking tussen Ulftse Boys en sdouc, zodat ook onze sponsoren op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Aansluitend gaf gastspreker Remco Janssen, adviseur van DOORadvies, een inzicht over verduurzamen van woning en/of bedrijf. Een zeer actueel onderwerp in deze tijd waar het onderwerp energie vaak het onderwerp van gesprek is. Daarna was er voldoende tijd om onder het genot van een drankje en een heerlijk warm en koud buffet, uitstekend verzorgd door Panneklaar uit Ulft, met ondernemers onderling bij te kletsen. Ondertussen kon men zich door een karikaturist laten tekenen. Er werden geinige portretten gemaakt, erg leuk.
 
Met dank aan het kantinepersoneel kijken we als sponsorcommissie terug op een geslaagde sponsormiddag.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!