Ulftse Boys Vrouwen 1 Kampioen !!

20 mei 2023 16:30

Lees verder

De dames van team Vrouwen 1, geleid door trainer/coach Dennis Kock, hebben het kampioenschap van de 4e klasse KNVB behaald.

Bij aanvang van de wedstrijd was al duidelijk dat hun concurrent ESA uit Arnhem goede zaken had gedaan: zij hadden met 1-0 gewonnen van RKSV Driel. Dit betekende voor Vrouwen 1 dat ze tenminste gelijk moesten spelen om de 1e plaats in de competitie te kunnen behouden.

Het was een zeer gedenkwaardige "finale": het was prachtig weer en er stonden ruim 150 supporters langs de lijn. De aftrap werd opgeluisterd met vuurwerk en fakkels, georganiseerd door de mannen van Ulftse Boys 1.

De eerste helft werd twee keer gescoord. De eerste viel in de twintigste minuut en de tweede goal volgde tien minuten later.
De tweede helft ging goed van start. Na wat kansen, viel in de zestigste minuut de 3-0; nog geen 7 minuten later 4-0 en kort daarna 5-0.
Dit was ook de eindstand.

Na het laatste fluitsignaal was er één en al enthousiasme en vreugdekreten.
De dames kregen de beker, medailles en flessen champagne, uitgereikt namens het bestuur.

Ook sponsor InterPrimeur uit Ulft was tijdens de wedstrijd aanwezig.
Gerard Koster bracht mede namens vennoot Gerwin Sessink, de felicitaties over aan staf en speelsters.

Ook van onze kant: van harte gefeliciteerd allen, heel erg verdiend!

Klik hier om nog meer foto's te bekijken !