Sinterklaas brengt bezoek aan 't Oerseveld

6 december 2014 19:30


Vrijdag 28 november was het dan eindelijk zo ver, na een jaar lang wachten en heel lief te zijn geweest kwam Sinterklaas eindelijk weer bij de Ulftse Boys.

Rond 19.00 uur kwamen de kinderen vrolijk het terrein op lopen en eenmaal allemaal boven kwam het bericht dat Sinterklaas nog onderweg was, dus de kinderen moesten nog even geduld hebben. De aanwezige Pieten hebben er meteen een Pietendisco van gemaakt, tot het verlossende telefoontje dat Sinterklaas er bijna was. Ineens was de hele kantine licht gespannen. Iedereen zong uit volle borst Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht, waarna de deur openging en Sinterklaas in een bomvolle kantine binnen kwam.

Toen de Sint eindelijk op zijn stoel zat, konden de kinderen laten zien welk dansje ze zojuist van de Zwarte pieten hadden geleerd. Sinterklaas vond dit fantastisch en begon 1 voor 1 alle teams naar voren te roepen. Nadat iedereen bij Sinterklaas op het podium was geweest hadden alle trainers/leiders nog een verrassing voor Sinterklaas, ook zij hadden namelijk een dansje ingestuurd met z’n alle. Sinterklaas keek vol genoegen toe en toen het dansje klaar was, kwamen er 2 pakjespieten binnen met allemaal cadeaus voor alle kinderen. Iedereen liet vol trots zien aan papa en mama wat ze gekregen hadden waarna er heel hard dag Sinterklaasje werd gezongen. Sinterklaas vertrok samen met zijn pieten en het bleef nog lang onrustig in de kantine.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!