Goed bezochte nieuwjaarsinstuif

14 januari 2014 11:45


Nieuwjaarsinstuif goed bezocht; jubilarissen gehuldigd en contract met hoofdtrainer verlengd.

Op zondag 5 januari vond de traditionele Nieuwjaarsinstuif plaats.

Voordat het officiële gedeelte begon, werd er een wedstrijd gehouden tussen afgevaardigden van het bestuur (Marco Gebbinck en Henk Swaters voor Linda M.), aangevuld met een fanatieke dame Ambrose Feukkink, een nieuweling binnen de club Ingo van Hal en enkele oude rotten in het vak Marco Bennink, Steven te Lintum, Martijn Egberts, Roy Bongers en Maurice Aalders.

Het andere team kende – gezien de gemiddelde leeftijd van hun tegenstander - enkele indrukwekkend jonge spelers, zoals Corwin Feukkink, Kevin Hogeweide, Michael Melissen en Gerben Berendsen, bijgestaan door enkele ervaren spelers als Poelie van Zandvoort, Jurgen van Ampting en Tonnie Feukkink.

Ondanks het leeftijdsverschil wist het team van Marco Gebbinck al snel 2-0 aan te tekenen. Door verzwakking van het team (2 spelers vielen geblesseerd uit) en wellicht door te vroeg al de conditionele reserves te hebben aangesproken, raakte dit team haar voorsprong kwijt. Na de 2-2 werd het zelfs 2-3 voor het team van Poelie dat goed en degelijk speelde. Nadat Henk zelfs nog een dot van een kans had gemist, wist het team van Marco G. toch nog net voor het eindsignaal de 3-3 er uit te persen. Een mooie stand voor een goed gelopen strijd.

Tijdens de Nieuwjaarsspeech blikte onze voorzitter Jan Löverink terug op het afgelopen jaar. Hij haalde goede maar ook minder leuke gebeurtenissen aan en gaf tevens een vooruitblik op een aantal zaken die spelen dan wel gaan spelen, zoals privatisering van het veldonderhoud, contributieverhoging van de KNVB en de waarneembare inspanningen van de sponsorcommissie waar veel van wordt verwacht. Een mooie opsteker die kon worden genoteerd was dat de sponsorcommissie de TCU heeft binnen kunnen halen, met een sponsorcontract voor een periode van vier jaar voor onze A1. Een andere positieve mededeling was het bericht dat het bestuur – mede op basis van een volledige instemming van de spelersraad en een positief afgegeven advies van de TC – besloten heeft het contract met onze hoofdtrainer Stephan Fleming met een jaar te verlengen. Ook deze mededeling leverde een luid applaus vanuit het voltallig aanwezige publiek op.

Na het officiële gedeelte werden de jubilarissen gehuldigd; dit jaar waren er 11 jubilarissen.

Vier heren beten de spits af met hun 25-jarig jubileum: Dennis Berends, Matthieu Brus, Walter Heuberg en Wilco Kraan. Wilco was helaas niet aanwezig vanwege een ziekenhuisopname van zijn vrouw.

De mannen die een 40-jarig jubileum vierden waren Michel Emaus, Martin Feukkink, Wouter Mecking en Gerrie Roes. Er waren geen 50-jarige jubilarissen, maar wel 3 heren die een 60-jarig jubileum konden aantekenen. Deze prestatie werd geleverd door Jan Weijl, Wim Krosse en Jan Fisher. Alle jubilarissen kregen een speldje, een bos bloemen en een envelop met consumptiebonnen. De 60 jarigen kregen tevens een plaquette uitgereikt.

De Vriendenkring maakte van deze middag gebruik door aandacht te vragen voor het gemak van het lidmaatschap van de Vriendenkring. Tevens hielden zij een loterij waarbij prijzen te winnen waren die door veel sponsoren belangeloos ter beschikking waren gesteld. De opbrengst (ruim € 500,-) zal dit jaar ten goede komen aan de aanschaf van een boiler.

De spelers van de selectie overhandigde aan de Vriendenkring een cheque, zodat daarmee weer nieuwe ballen voor de pupil van de week kon worden aangeschaft. Een mooi gebaar voor een altijd zeer gewaardeerd initiatief, mede ondersteunt door één van onze jubilarissen, Gerrie Roes.

Daarna was er nog genoeg tijd en gelegenheid om met iedereen even een praatje te maken. Iedereen die hier aanwezig was, heel erg bedankt voor jullie komst en hopelijk zien we weer velen van jullie langs het veld of bij één van de volgende activiteiten van de Boys: de playbackshow op 17 januari en/of tijdens de bijzondere 33e editie van het Ziekenhuusbälleke op 27 februari aansstaande.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!