Zaalvoetbaltoernooi kerstvakantie geslaagd!

31 december 2013 10:45


Op maandag 23 december in de kerstvakantie vond in de sporthal de IJsselweide weer het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi plaats. Het was wederom een geslaagde dag. Foto's volgen later.

Het altijd mooie en jaarlijkse terugkerende zaalvoetbaltoernooi van Ulftse Boys startte deze jaargang om 8:30 uur in de IJsselweide. Na een fantastisch inschrijving aantal van vele Oerse talenten kon er afgetrapt worden. Er wordt begonnen met de SSL (jongens en meisjes), mini-F, F1 en F2. Na spannende wedstrijden op half veld trok De Graafschap aan het langste eind. Zij had twee punten meer dan de nummers 2 en 3, respectievelijk FC Twente en Feyenoord. Als vierde eindigde AZ en als laatst met 5 punten eindigde Ajax. Het winnende team had met Roel Gebbinck en Dennis Kock een fantastisch trainersduo. Deze trainers wisten Silas Immink, Karim Aladin, Bram Giezenaar, Chan Iscan, Dirk Slutter, Guus Smeitink en Emma van Aalst zó te enthousiasmeren dat de titel binnen werd gehaald! De titel werd niet gevierd met champagne, maar met heerlijke snoep, uitgedeeld door de organisatie.

Na de jongste Boysleden, kwamen de jongens van de E en D teams. De spelers werden verdeeld onder Engelse topteams, welteverstaan: Manchester United, Chelsea, Liverpool, Arsenal, Tottenham Hotspur en Manchester City. Er werd op een heel veld een dubbel programma gespeeld. Alle teams kwamen elkaar twee keer tegen en er werd veel gescoord. Het team dat het meest scoorde, stond onder leiding van Daan Thuis en Erdem Kozan. Dit team werd dan ook eerste met 11 punten. In dit fantastische equipe speelden: Mo Staring, Jari Ravestein, Pim Haverdil, Isaac Immink, Gijs Bongers en Omar Osman. Ook dit geweldige team kreeg snoep uitgedeeld dat dankbaar in ontvangst werd genomen.

Alle meisjes die van de E + D mee deden, werden onder drie (vrouwen prof. clubs) verdeeld, te weten: Ajax, FC Twente of FC Utrecht. In een strijd die al snel beslist was, was het Ajax dat de ‘’trofee’’ won. Met acht punten was zij veel te sterk voor FC Twente en FC Utrecht dat beiden 3 punten binnen haalde. In het winnende team zaten: Iza Konst, Jitte Massop, Tinka Sollman, Jill Knaven, Fleur Bruins, Naomi Keurntjes en Sanne Bruens. De fantastisch coachende trainers waren Eddy Bruins en Sander Knaven.

Na de E + D meisjes was het de beurt aan de dames van de C en de B. Na veel geschuif (het hele aantal meisjes van de MD1 deed met de C en B mee) kon er worden begonnen. Ook dit keer werden de dames opgedeeld in drie teams, dit keer Spaanse. Zo kon er worden gevoetbald voor het kapitaalkrachtige Real Madrid, outsider Valencia of kampioen FC Barcelona. Helaas werd er weinig gescoord, maar als er gescoord werd vielen er mooie doelpunten. Het team door Daan Thuis en Erdem Kozan (wonnen voor de tweede keer deze ochtend) haalde de meeste punten bij elkaar: 8 in totaal. Real Madrid werd een goede tweede met 5 punten en Valencia sloot de deur met 2 punten. Het plezier spatte bij de dames af en ook werd de winst dan goed gevierd met snoep! Het team van FC Barcelona bestond uit: Isa Aalders, Lynn van Hal, Latisha Gries, Fleur Bruins, Lotte Sprenkelder, Isa Horstik, Flore Stijntjes en Nine Massop.

Als laatst mochten de jongens van de C1, B1 en A1 hun opwachting maken. MVV, Almere City, Fortuna Sittard en FC OSS kwamen op de IJsselweide, waarin FC OSS uiteindelijk de beste was. Het trainersduo die de toppers van FC OSS coachten waren Dion Robben en Chiel Gerritsen. Deze twee trainers hadden de beschikking over Kadir Tekes, Jari Frazer, Hidde Vinkenvleugel en Abdullah Yilmaz (de andere spelers is de organisatie even ontgaan, excuses daarvoor).

De organisatie hoopt dat alle voetballer en voetbalsters het naar hun zin hebben gehad zodat zij volgend jaar weer mee willen doen aan dit fantastische toernooi! Ook wil de organisatie alle supporters die vandaag aanwezig waren bedanken, net als alle vrijwilligers die hebben geholpen!

Fijne feestdagen, een prettig Nieuwjaar en tot… volgend jaar!

De organisatie
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!