Vrijwilligersavond 2013: Bas Löverink gehuldigd

11 november 2013 11:00


Zaterdag 9 november is de jaarlijkse feestavond voor vrijwilligers gehouden in de kantine van Ulftse Boys. Hoewel het feest eerst enkele aanloopproblemen kende, werden de laatste uurtjes afgesloten met de ouderwetse gezellige sfeer die zo kenmerkend is voor de Boys.

Het eerste aanloopprobeem was dat de buitenactiviteit, die op het hoofdveld was gepland, moest worden geschrapt vanwege het slechte weer. Daarbij ontstond overigens wel de indruk dat niet iedereen dat even erg vond dat dit onderdeel was afgelast.

Het slechte weer was ook de oorzaak van het tweede aanloopprobleem en die had wel iets meer impact. Door het slechte weer zag Jan Löverink de picknickbanken die bij de entree stonden, over het hoofd en hij kwam daardoor ongelukkig ten val. Die val veroorzaakte een snee in de wenkbrauw, die vakkundig door Herman Kuiperij werd verzorgd. Het was echter wel noodzakelijk dat Jan naar het ziekenhuis ging om de wond te laten plakken.

De organisatie besloot daarom maar direct met het enige officiële moment op deze avond te starten, namelijk de bekendmaking van de vrijwilliger van het jaar. En zo kon Jan dan toch meemaken dat zijn zoon Bas werd uitgeroepen tot Vrijwilliger van het jaar.

Frans maakt namens het bestuur bekend waarom Bas deze ere-titel verdient: Bas is al ruim 10 seizoenen lang jeugdtrainer/leider, hij is de afgelopen jaren meegegaan als begeleider bij het Pupillenkamp en ook actief betrokken bij de organisatie van de tweejaarlijkse uitwisseling tussen de A1 van Ulftse Boys en die van San Pio X uit Valladolid. Daarnaast is Bas beheerder van Sportlink, is één van onze vaste en meest productieve huisfotografen en draagt sinds een jaar de zorg voor de opmaak en vervaardiging van het wedstrijdblaadje “UB-weetjes”. Verder is Bas, samen met Frank van Aalst, de beheerder van onze website en sinds kort lid van de nieuw opgerichte commissie Communicatie, samen met Frank van Aalst en Jurriën Sprenkeler.

Bas kreeg van het bestuur een envelop met kadobonnen en een fraai banket-pakket, samengesteld door Bakker Hendriks, de sponsor van de A1, het team waar Bas nu leider van is.

Na de huldiging zette onze huis-DJ Raymond van Osch de toon voor het vervolg van de feestavond: gezellige feest- en meezingmuziek. Die avond hebben veel vrijwilligers elkaar goed bijgepraat, en dat ging vast niet alleen over voetbal!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!