Ulftse Boys C1 levert topprestatie, groepswinnaar Achterhoek Cup!

25 november 2015 12:45


Op maandagavond 23 november zijn diverse wedstrijden gespeeld in de 3e speelronde van de Achterhoek Cup voor de C-jeugd.

De C1 van Ulftse Boys heeft maandagavond 23 november een goede wedstrijd gespeeld, tegen het 3e klasses hoger uitkomende AZSV uit Aalten. De C1 van de Aaltenaren komt uit in de 3e divisie, waar het in de onderste regionen bivakkeert. Het werd 2-2, nadat Ulftse Boys tweemaal op voorsprong kwam.

Ulftse Boys C1D begon met zonder de afwezige Isaac Immink (terugkomend van een blessure) en aanvoerder Clayton Coombs (verhinderd door school), maar met Pim Robben van de C2. De volgende 11 jongens werden om 19:15 het veld ingestuurd. Luuk Bruins; Stijn Heuvels, Wouter Kok ©, Lorenzo Duimelaar, Lucas van Ampting; Bram Teunissen, Edo van Hal, Milan Robben; Zejad el Hosiny, Cem Duman, Omar Osman. Als wissel begonnen Ties Tempels en Pim Robben.

Scheidsrechter Hoogland floot precies op tijd voor het begin van de wedstrijd. Vanaf het begin van de wedstrijd werd duidelijk dat de Boys wilde voetballen en op de juiste momenten wilde ‘drukken’. De taken die vooraf werden besproken werden zeer goed uitgevoerd en alle jongens speelden een goede wedstrijd. Net voor rust werd Bram vervangen door Pim. Bram speelde op een positie die hij niet vaak bekleed, maar heeft goed gespeeld en hard gewerkt! Omdat tegen AZSV geen moment verslapt kon worden, kwam de wissel. Pim liet zien het niveau aan te kunnen en speelde voortreffelijk.

Ulftse Boys had genoeg goede mogelijkheden om tot scoren te komen, maar vaak was de voorhoede net niet nauwkeurig genoeg. Daarentegen kwam AZSV vele malen minder voor onze goal dan verwacht. Wouter en Lorenzo speelden een dijk van een wedstrijd en net als Stijn en Lucas werden weinig duels verloren. Op het middenveld was Edo ijzersterk. Hij won de meeste duels van de Aaltense aanvoerder en liet zien dat hij, naast duelkracht, over een dosis techniek beschikt. Milan was als linkshalf zeer nuttig voor het team en zorgde voor controle als echte teamplayer.

Onze buitenspelers Omar en Zejad waren met hun techniek en snelheid een plaag voor de backs, die geen leuke avond hebben gehad. En dan rest ons nog Cem. Cem maakte de eerste goal van de wedstrijd en was de gehele wedstrijd een plaag voor de centrale verdedigers, door zijn fysiek en snelheid.

In de rust werd Ties ingebracht, die zijn gewoonlijke taak als spitsensloper kreeg. Lorenzo verhuisde naar linksback.

Nadat we op 1-0 kwamen kregen we helaas een tegendoelpunt. Een lijkend, houdbare vrije trap werd door Luuk niet gepareerd, waardoor we op 1-1 kwamen. Gelukkig maakte dit de jongens niets uit, want we bleven taken uitvoeren en keihard werken, wat later in de tweede helft voor de 2-1 voorsprong zorgde. Omar was als snelst na een scrimmage bij de bal en werkte deze over de doellijn. Even later maakte Luuk zijn fout meer dan goed en liet zien een talentvolle keeper te zijn. Hij stopte, nadat hij snel van de grond opstond, en zichtbaar lijkende goal! Bram werd nog ingebracht voor Zejad en liet zien gretig te zijn.

Helaas kon later de 2-2 niet voorkomen worden en eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. UB is groepswinnaar en in januari volgt de loting voor de Knock-Out fase.

Een klasse prestatie van het Ulftse team. De begeleiding is erg trots op deze knapen!


KLIK HIER om door te gaan naar de website van de Achterhoek Cup en daar alle uitslagen en standen van de C Jeugd Cup te zien.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!