Gergotal sponsort all weather jassen fotografen vv Ulftse Boys

25 november 2015 12:45


Fred Gerritsen van Gergotal BV, het bedrijf dat al meer dan 20 jaar uw leverancier van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen, reinigingsmiddelen, veiligheidsartikelen en bouwstoffen is, schonk all weather jassen aan de fotografen van vv Ulftse Boys

Een lang gekoesterde wens van de fotografen ging hiermee in vervulling want bij weer en wind worden elke weekend honderden foto’s gemaakt tijdens de wedstrijden van zowel de jeugd als de senioren van vv Ulftse Boys.

“Naast bescherming tegen de weersomstandigheden is vooral het herkenbaar zijn als fotograaf steeds belangrijker” aldus één van de fotografen Eugene Arentz. “voor ouders en overig publiek is daarmee duidelijk wie de foto’s maakt en waarvoor”.

De foto’s worden vervolgens gebruikt voor de diverse social media kanalen binnen de vereniging, zoals onder andere de website en facebook. Talrijke bezoekers vinden vervolgens hun weg naar deze media voor het bekijken van de foto’s.

Na contact te hebben gelegd met Fred Gerritsen bleek de wens van de fotografen snel in vervulling te gaan. Een geweldige geste van deze trouwe sponsor. Vorige week werden ze aangeboden en we danken hierbij Gergotal voor hun bijdrage.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!