Pupil van de week : Fleur en Britt Jansen

11 april 2016 17:00

Lees verder.

Wij gingen met papa en mama naar Ulftse Boys om onze jongens aan te moedigen in de wedstrijd van de eeuw tegen GWVV. Stiekem hoopte we ook ons idool Ted van de Pavert uit Varsselder in het echt te zien.

We gingen eerst naar de bestuurskamer en daar had Gerrie Roes een hele grote verassing voor ons. Wij mochten bij deze topwedstrijd Pupil van de week zijn. Ik (Fleur) mocht het officiele tenue aan.

In de bestuurskamer kregen we een flesje AA en onze ouders een bakkie koffie en thee. Het werd gezellig druk in de bestuurskamer en iedereen was heel erg aardig tegen ons, we voelden ons echt super VIPS.

We mochten de warming-up mee doen met de spelers van het eerste. Moesten flink aan de bak maar vonden dit wel super gaaf om te doen. Voor de wedstrijd kwamen we met de scheidsrechter en de spelers het veld op en er waren heel veel toeschouwers. Bengaals vuurwerk, spandoeken en het leek wel de mini Vijverberg.

Britt mocht de toss doen en wij mochten samen proberen te scoren bij de keeper van GWVV, ik (Fleur) scoorde en toen mochten we in de dug out zitten.

Onze jongens scoorde de 1-0 en volgens mij was dit dik verdiend, dit was ook de ruststand. Na de rust maakte GWVV 1-1 en niemand had ooit zo’n goal gezien. In de laatste minuut maakte wij de dik verdiende 2-1 en iedereen was megablij, groot feest na de wedstrijd.

Superboer Ted van de Pavert was er echt en wij mochten met hem op de foto.

Na de wedstrijd kregen we friet en frikandellen en nog een flesje AA. Gerrie en papa hebben een paar biertjes gedronken op de overwinning en nu hopen wij allemaal dat onze jongens kampioen worden.

Gerrie en alle andere mensen bij Ulftse Boys heel erg bedankt voor alles en  de ballen met handtekeningen en de bekers. Zoals afgesproken staat over 5 jaar de koffie klaar om te kijken of de ballen nog netjes zijn met de handtekeningen er op.