Feestavond afsluiting seizoen 2015-2016

30 mei 2016 8:45


Zoals gebruikelijk wordt in het weekend van het jeugdvoetbaltoernooi ook de jaarlijkse feestavond Afsluiting seizoen gehouden. Voorzitter Frans te Pas gaf aan dat tijdens deze feestavond ook het startschot wordt gegeven voor meerder acties om geld in te zamelen voor de verbouwing van de toilettengroep. De grote sponsor-actie is op vrijdag 23 september a.s.


Deze avond vonden de volgende activiteiten plaats:
- Vogelschieten
- Huldiging talent , speler en team van het jaar
- Aankondiging verkoop foto DVD Kampioenschap 2016 Ulftse Boys 1
- Acties geldinzameling tbv verbouwing toilettengroep

Vogelschieten
Het daadwerkelijke eerste startschot van deze avond werd gelost door Wilbert Haverdil, schutterskoning van vorig jaar.  Na heel wat schoten, wist Jules Branswijck de hals er af te schieten. De linkervleugel werd door  Caz de Ruijter afgeschoten en de rechtervleugel door Pascal Roes.  Suzanne Spaink wist de staart er af te schieten en het laatste schot kwam van Raymond Jansen.  Hij werd als schutterskoning gekroond met de belofte dat hij volgend jaar weer op de afsluiting seizoen zou komen om de titel te verdedigen. Immers, Raymond is volgend jaar actief als trainer van de A1 van Terborg.

Talent, speler en team van het jaar

Dit jaar waren er 2 jongens uit de A1 die als aanstormend talent zijn bestempeld, en dat zijn:
Harm Keuben  en Hidde Vinkenvleugel (keeper).
Speler van het jaar werd:
Roel Gebbinck, topscorer van het eerste.
En vanwege de bereikte kampioenschappen werden 2 teams uitgeroepen tot team van het jaar:
Ulftse Boys 1 en Ulftse Boys 4.
 
Aankondiging verkoop DVD

Namens de fotografengroep bood Jeroen Tempels aan hoofdtrainer Patrick Visser en aan Geert Althoff een DVD aan met daarop meer dan 900 foto’s van het kampioenschap Ulftse Boys. Deze DVD is voor iedereen te bestellen. Dit kan door een mail te sturen naar mailto://dvdvooreenwc@gmail.com Zet in je mail duidelijk je naam, telefoonnummer en het gewenste aantal DVD's á € 6,= p/st.  Na ontvangst van de mail wordt contact met je opgenomen over de levering. 

Verkoop loterij tbv verbouwing toilettengroep

Op deze avond zijn tevens diverse acties uitgevoerd waarvan  de opbrengst ten goede komt aan de verbouw van de toilettengroep. 
- Via een vrije donatie in de wc-pot is €77 opgehaald.
- Met de verkoop van een  UB-shirt met daarop de handtekeningen van de spelers/staf van het eerste elftal is €100,-  opgehaald.
- Loterij: door munten uit een wc-pot te graaien maakte men kans op een klein prijsje. De hoofdprijs, die de hele avond lang geheim werd gehouden,  werd uiteindelijk gewonnen door Patrick Visser. Hij won voor een jaar lang gratis toiletpapier. Hij kreeg 225 rollen wc-papier aangeboden, verstrekt door AH Ulft.  In totaal hebben we met deze actie € 360 weten op te halen.
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!