ULFTSE BOYS 1 KAMPIOEN 2015-2016 [UPD]

16 mei 2016 16:15


Ulftse Boys 1 heeft vandaag, 2e Pinksterdag 2016, het kampioenschap van de competitie in 5e klasse D binnengehaald door de wedstrijd tegen SVGG uit Megchelen met winst af te sluiten. Door deze overwinning promoveert Ulftse Boys, na een verblijf van 1 jaar in de 5e klasse, weer naar de 4e klasse.

Aan het begin van het seizoen had de ploeg van hoofdtrainer Patrick Visser maar één doel en dat was zorgen voor een terugkeer naar de 4e klasse. Aan het einde van het seizoen 2014-2015 moest Ulftse Boys in de nacompetitie het hoofd buigen voor vv Terborg waardoor ze degradeerden naar de 5e klasse. In het seizoen van 2015-2016 wilde de ploeg, die wat betreft samenstelling nagenoeg gelijk was als het seizoen daarvoor, het ongelijk van deze degradatie laten zien. Terugkeer naar de 4e klasse, rechtstreeks dan wel via de nacompetitie was derhalve de opdracht die ze zich zelf hadden opgelegd. Het is prachtig om te zien dat deze doelstelling is binnengehaald door het bereiken van de eerste plaats in de competitie.

Het bestuur feliciteert (mede namens alle leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren) de spelers, staf en verzorging van Ulftse Boys 1 met het behalen van dit fantastische kampioenschap. Tevens bedankt het bestuur alle leden, vrijwilligers, supporters, hoofdsponsor Hendriksen Groep en alle andere sponsoren voor hun inzet en bijdrage in de afgelopen maanden. Mede door jullie steun en enthousiasme kan vv Ulftse Boys dit seizoen met een positief resultaat afsluiten!

Rest ons jullie attent te maken op de feestavond “Afsluiting seizoen” die op zaterdag 28 mei (vanaf 19.30 uur) plaatsvindt. We hopen op deze avond veel mensen te zien die vandaag ook aanwezig zijn geweest om hun steun aan Ulftse Boys te betuigen!

Hieronder de links naar de foto pagina's zoals geplaatst op Facebook:
(Let op! Op mobiele apparaten zijn de foto's alleen te bekijken in desktop modus).

De wedstrijd Ulftse Boys - SVGG -1
De wedstrijd Ulftse Boys - SVGG -2
Het publiek tijdens de wedstrijd
De bank tijdens de wedstrijd
Kampioen 2015-2016 v.v. Ulftse Boys
Het feest in de kleedkamer
De opkomst in de kantine

Serenade Schutterij De Eendracht en Fanfare KNA
De rondrit met de platte wagen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!