Update financiële actie's

21 mei 2016 20:15


In de afgelopen 2 maanden hebben 4 bedrijven/instanties een actie gelanceerd waarbij verenigingen, waaronder Ulftse Boys, geld zouden kunnen ontvangen van die organisatie/instelling.

In dit bericht leggen wij de uitkomst/stand van zaken van deze acties uit.

1.       Jumbo Ulft

Bij Jumbo Ulft loopt tot en met dinsdag 7 juni 2016 nog steeds de actie waarbij je bij iedere besteding van €10.00 aan boodschappen, 1 waardebon met daarop een streepjescode ontvangt. Deze bon is 1 punt waard. Bij de speciale scanzuil in de winkel  kun je aan Ulftse Boys doneren. Aan het einde van de actie wordt het totaalbedrag van €10.000,- naar verhouding over alle gedoneerde punten uitgekeerd aan de verenigingen. Van het geld dat wij ontvangen wordt nieuw (spel)materiaal voor de jeugd aangeschaft.

Vanaf de start van deze actie staat Ulftse Boys op nummer 1! Dit zou betekenen dat we van Jumbo Ulft ongeveer € 1100,-  in ontvangst mogen nemen! Laten we met zijn allen nog een mooie eindsprint trekken, zodat de eindstand nog wat hoger uitvalt!

2.       Rabobank Actie: Ulftse Boys staat in de top 10!

Van 1 april tot en met 22 april konden ruim 500 (!!!)  verenigingen die zijn gelegen in het deel van Rabobank Graafschap, hun leden aansporen om één of meerdere stemmen uit te brengen op hun vereniging. Elke stem leidde er toe dat een deel van het beschikbare bedrag (€ 100.000,-) aan de vereniging  werd toebedeeld. Rabobank heeft inmiddels de 10 verenigingen die de meeste stemmen hebben binnen gehaald, uitgenodigd om as maandag 23 mei een cheque met het eindbedrag in ontvangst te nemen. Ulftse Boys hoort bij de 10 verenigingen met het hoogste aantal stemmen! Een geweldige prestatie! We houden jullie op de hoogte wat het eindbedrag is!

Eerder bericht op website:

http://www.ulftseboys.nl/601/828/oer-samen-sterk/

3.       Autowas-actie van autobedrijf Frazer : alle kaarten verkocht

Autobedrijf Frazer heeft zaterdag 21 mei zijn garagebox ter beschikking gesteld aan Ulftse Boys. De dames van Vrouwen 1 en 2 hebben alle beschikbare auto-waskaarten (€ 5,- per stuk) verkocht, waardoor zij ruim € 700,= hebben binnengehaald voor onze vereniging. Natuurlijk wordt er een verslag gemaakt van deze succesvolle actie (zie ook: http://www.autobedrijffrazer.nl/nieuwsbericht/autobedrijf-frazer-ondersteunt-het-verenigingsleven


4.     Cigo Ulft : Staatsloterij Actie

Vanuit Cigo Ulft werd Ulftse Boys voorgedragen om kans te maken op €5000,- euro. Bij die actie mochten slechts 100 winkels meedoen en konden 4 verenigingen die prijs winnen. Hoewel Ulftse Boys lange tijd heel hoog heeft gestaan, vielen we net buiten de prijzen. We bedanken Cigo Ulft voor hun geste om onze vereniging aan te melden voor deze actie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!