Autobedrijf Frazer ondersteunt het verenigingsleven

27 mei 2016 20:15


Gezien het feit dat anno 2016 gemeentes noodgedwongen steeds meer korten op subsidies en het bedrijfsleven minder scheutig is met sponsoring hebben verenigingen het financieel steeds lastiger.

Daarom heeft Autobedrijf Frazer uit Ulft een unieke actie bedacht om verenigingen met, mogelijk, flinke bedragen te ondersteunen.

Frazer: “ Nu betalen wij bijvoorbeeld zonder tegenprestatie voor een reclamebord, maar we willen de vereniging meer bij de PR betrekken. Het is dan ook een inter-actieve actie, waarbij de vereniging door een tegenprestatie zijn eigen opbrengst bepaald. “

Autobedrijf Frazer stelde daarvoor op 21 mei zijn wasstraat, met een capaciteit van ca.150 wasbeurten per dag, beschikbaar aan 2 dames elftallen van VV. Ulftse Boys en betaalde alle kosten van de wasdag.

De vereniging heeft 150 wastickets a € 5,00 verkocht en waste vervolgens met groot enthousiasme de auto’s. De totale opbrengst van € 904,00 kwam geheel ten goede aan de dames elftallen van de vereniging. Autobedrijf Frazer geniet door de actie van de ontstane reclame en zo snijdt het mes aan meerdere kanten.

Wilt u meer weten kijk dan op www.autobedrijffrazer.nl

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!