Terugblik Toernooien 2016

1 juni 2016 8:15

Zaterdag 28 mei en zondag 29 mei vonden de jeugdtoernooien van Ulftse Boys plaats.

Zaterdagmorgen Boefjestoernooi (F- en D-teams)

Zaterdagmorgen hadden zich 25 teams aangemeld die in 5 poules de wedstrijden afwerkten. De ochtend begon behoorlijk grijs, maar tegen het middaguur scheen volop de zon. Het ietwat sombere weer hinderde de 275 spelertjes en hun begeleiders niet, want er werd “volle bak” gespeeld.

Na afloop van het toernooi was de prijsuitreiking. Tijdens die prijsuitreiking werd de F1 van Ulftse Boys nog eens extra gehuldigd, vanwege het bereiken van het voorjaarskampioenschap! Natuurlijk zijn van deze wedstrijden en huldiging foto’s gemaakt.

Bekijk hier het foto album!

Zaterdagmiddag Boefjestoernooi (E- en D-teams)

Op de zaterdag waren de E-teams aan de beurt alsmede teams uit de D-klasse, waardoor meer dan 225 spelers actief waren op de velden.  Het ware mooie wedstrijden om te zien en vaak werd er met een marginaal verschil gewonnen, een enkele uitzondering daar gelaten.  Het publiek kon genieten van de sfeer, het mooie weer en van de sportiviteit op de velden.  Bekijk het fotoalbum die zijn gemaakt van de verschillende wedstrijden alsmede van de uitreiking van de bekers.

Zondag  UB Girls Tournament  (meisjes E-, D-, C en B)

Op zondag werden in 5 poules de wedstrijden gespeeld voor de meisjes E, D, C en B zodat zeker zo’n 300 meisjes aan ons toernooi hebben meegedaan. Wederom  er volop publiek langs de lijnen om de prestaties van de speelsters te bekijken. De prestaties op de velden waren uitstekend, maar de spontane dansuitvoering op het podium
van de twee Ulftse voetbalverenigingen, mochten er ook zijn! Om 15.00 uur was het toernooi ten einde en werden de prijzen uitgereikt. Van de wedstrijden en van de prijsuitreiking zijn foto’s gemaakt

Bekijk hier het foto album B en D!

Bekijk hier het foto album C en E!

Dankwoord:

We bedanken alle teams voor hun aanmelding en voor hun bezoek aan ons toernooi; tevens bedanken wij hen voor hun inzet tijdens de wedstrijd, voor hun getoonde sportieve gedrag maar vooral voor hun enthousiasme. Tevens bedanken we alle vrijwilligers die er voor gezorgd hebben dat we weer kunnen terugkijken op een geslaagd toernooi!