UB vrouwen winnen bekerwedstrijd

Ulftse Boys VR1 (zon)

8 - 0

SJO MEC/Bredevoort VR2 (zon)

Competitie

Vrouwen, VR1, Groep 4 26

Datum

4 september 2016 13:15

Accommodatie

Sportpark Immerloo
Loostraat 22 A
6924AE
LOO GLD
tel. 0316-261164

Vandaag stond onze eerste bekerwedstrijd op het programma. We zitten alleen met MEC/Bredevoort in de poule dus een volgende ronde zit er zeker in. Om 11:45uur werden we in de kantine verwacht waar we met z'n allen een broodje/cup á soup konden nuttigen. De broodjes gingen er niet bij iedereen even gemakkelijk in (door de zenuwen).

Eenmaal in de kleedkamer werd het met 16 vrouwen in één hok al bijna te krap om om te kleden maar we stonden (op een aantal na) allemaal op tijd op het veld. Na een fanatieke warming-up riep Tonnie ons naar binnen en werd dan eindelijk, na lang wachten voor sommige, de opstelling bekend.

Met ons totaal nieuwe team is het toch even zoeken naar een perfecte positie voor een ieder maar het heeft goed uitgepakt. Er werd goed vrij gelopen en lekker overgetikt. Het leek even alsof we al jaren samen voetbalden, veel situaties gingen allemaal van zelf. Hoewel in het eerste half uur de bal er maar niet in wilde gaan was het na de openingstreffer een opluchting en konden we het net gelukkig beter vinden. Maar liefst 8 keer, wat een lekker begin is voor een veelbelovend seizoen.

Het was al met al dus een heerlijke zondag!! Ook de dames die niet op papier stonden vandaag en de vele supporters, bedankt voor jullie aanwezigheid. Volgende week spelen we onze eerste competitiewedstrijd tegen ST: Warnsveldse Boys/Almen VR1 om 12:00uur in Warnsveld.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!