Laatste bekerwedstrijd voor competitie gaat ook verloren

5 - 2

Ulftse Boys 6 (zon)

Mannen, 6, Groep 2 021

4 september 2016 9:30

We verwachten een moeilijke wedstrijd. Ook wel omdat ze tegen SDOUC gelijk hadden gespeeld. Toch hebben we achteraf ons zorgen gemaakt om niets.

Coen maakt een overtreding (penalty). En Marco kan ook zijn man niet houden waardoor het voor de rust 3-0 is. Met  Nick op de half (gewisseld na 35 minuten voor Teun).  Arno op de linksbuiten vanwege zijn loopvermogen en strakke passjes. Die enkele keren Teun vrij zet om een voorzet te geven maar helaas de kansen worden net tegengehouden door de keeper.

In de tweede helft gaan we onverstoord door opzoek naar een ere treffer die er dan ook komt op naam van Maarten. Door goed doorzetten van hem komt hij aan de bal speelt de laatste en keeper uit en scoort beheerst de 5-1.

Zelf de 5-2 maken we op naam van Michel. Een diepe bal op rechts van Coen op Frank die door kan lopen tot de zestien meter van Varsseveld. Michel ziet niemand mee lopen en denk dan ga ik wel.

Op de zestien meter krijgt hij de bal van Frank ingespeeld en schiet die dan ook hoog in het net zodat we op 5-2 komen. De laatste minuut krijgen we nog een kans maar deze wordt goed verdedigd door Varsseveld. De tijd is echter te kort om er nog een gelijkspel uit te halen. Maar het biedt goede zaken voor de competitie.