3 - 7

ST VVL/Stokkum JO17-1

Onder 17, JO17-2, Groep 4 28

3 september 2016 15:00

Een wedstrijd met veel kansen. Over en weer. We beginnen goed met een snelle aanval van Henne, die kaats op Hidde en die speelt de bal diep op Justin. Hij gaat door en schiet de 1-0 binnen. Echter door een vrije trap komt VVL/Stokkum al gauw op 1-1.

Weer een combinatie tussen spelers krijgt Lucas de bal, speelt hem door het midden achter de linie van VVl/Stokkum. Justin sprint achter de bal aan en scoort 2-1. Ook van deze stand kunnen we niet lang genieten. Een corner van ons komt niet goed aan en VVL/Stokkum kan een snelle counter plaatsen, waardoor het 2-2 wordt. Nog voor rust bouwt VVL/Stokkum de stand naar 2-4.

In de rust gaat Dustin op doel voor Niek (knieblessure). Toch zie ik mogelijkheden om op gelijke hoogte te komen , wat helaas niet gebeurt. VVL/Stokkum scoort nog 2x. Justin maakt er nog 3-7 van en dat is tevens de uitslag. Het mag ook nog gezegd worden dat het ook nog 3-8 had kunnen worden, maar op sublieme wijze stopt Dustin nog een penalty. En zo blijft het 3-6.

Toch zie ik het team groeien in de drie bekerwedstrijden en komt er langzaam aan een elftal (samengesteld uit C3, C2, C1, B1 vorig seizoen) te staan die voor elkaar wil werken.

Hopelijk kunnen we dit door zetten en kunnen we er  samen een leuk seizoen van maken.