Eerste wedstrijd tegen Den Dam 2 gaat verloren.

0 - 5

Den Dam 2 (zon)

Mannen zondag, 6, 7e klasse 15

11 september 2016 9:30

Een goed begin maar na een half uur voetballen komt Den Dam op 0-1 door dat een diepte pass van Alfred net niet bij Nick aankomt. Hierdoor kan Den Dam counteren en maken het af met een doelpunt. De 0-2 is een penalty net voor rust.

In de tweede helft gaat het gelijk op. Beide teams krijgen kansjes maar niet echt grote om uit te scoren. Bij een corner bal word het toch 0-3. we zijn net te laat om de bal nog te blokken en de bal verdwijnt hierdoor in het doel. We worden 2x de bal kwijt op het middenveld. en hierdoor kunnen ze uitlopen naar 0-5, tevens de eindstand.

Zeer geflatteerd maar toch zelf de kansen niet afmaken en de tegenstander doet dat wel en dan kan het
zomaar 0-5 worden.